Pronájem bytu 2+kk, Praha - Michle, Michelská, 59 m2

Michelská, Praha 4 - Michle

27 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(neplatíte provizi)

Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+kk

Pronájem částečně vybaveného bytu 2+kk o podlahové ploše 62,6m2 s terasou 3,5m2, včetně vnitřního parkovacího stání a sklepa. Byt se nachází ve čtvrtém podlaží projektu Rezidence Michelský park, na adrese Michelská 1594/9b, Praha - Michle.

Byt nabízí vstup se skříněmi a věšáky, obývací pokoj vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči AEG, ložnicí s vestavnými skříněmi a koupelnu se sprchovým koutem.

Bytová jednotka je nadstandardně vybavena kvalitní dřevěnou plovoucí podlahou Boen, bezfalcovými dveřmi, zařizovacími prvky v koupelnách a venkovními žaluziemi.

Projekt Rezidence Michelský park je tvořen pěti domy s obytnými podlažími 1. NP – 5. NP a suterénem 1. PP - 2. PP. Součástí projektu jsou i obchodní prostory situované do ulice Michelská, recepce 24/7, kamerové systémy a klidová zóna u projektu.

Areál se nachází v atraktivní pražské části Michle, která je skvěle dostupná autem i hromadnou městskou dopravou, tím se stala velmi žádanou lokalitou pro bydlení. V blízkém okolí je několik školských zařízení, autobusové a tramvajové zastávky, obchody.

Cena pronájmu 27.500,-Kč/měsíčně, služby 5.100,-Kč + elektřina, kauce 55.000,-Kč.

Parametry bytu

Cena
27 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
neplatíte provizi
Náklady na bydlení
služby 5.100,-Kč + elektřina
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Michelská, Praha 4 - Michle
ID
C406
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
59 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ED Group, a.s.

Nad Ryšánkou 2103/7a, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Filip Češka

Ing. Filip Češka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti