Prodej bytu 2+1, Prostějov, Šafaříkova, 72 m2

Šafaříkova, Prostějov

3 770 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 967 Kč /za měsíc

(Cena včetně 5 % provize RK a právního servisu.)

Doporučené firmy v Prostějově

Informace k bytu

Nabídka osobitého cihlového bytu o dispozici 2+1, umístěno ve 2.NP menšího řadového bytového domu s celkem 6 byty a vlastním dvorem s okrasnou zahradou, v Prostějově ve středu ul. Šafaříkova.

Na bytě proběhla před 10 lety kompletní rekonstrukce. Byt je je orientován na 2 světové strany. Prostorná kuchyně s bohatým prostorem na jídelní stůl a oknem na sever do dvora, dále 2 neprůchozí pokoje na jižní stranu s okny do ulice se stromy, ve střední části bytu na chodbě mezi kuchyní a pokoji je smysluplně umístěna koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem se skříňkou, samostatná toaleta. Plastová okna, nové elektroinstalace 220V, pokoje s dřevěnými parketami, vlastní ústřední topení s plynovým kotlem. K bytu náleží velký zděný sklep a přístup do kolárny. Na patře se nacházejí pouze 2 byty.

Výhodná lokalita bytového domu vzhledem k městskému centru, lesoparku Hloučela, nákupní centru Arkáda, prostějovským sportovištím - tenisové kurty a zimní stadion u Kostelecké ul., městské lázně na Floriánském náměstí, snadný dosah dálkových cest D46, D1 Olomouc - Brno. Dobrá městská čtvrť se zástavbou z 40. let 20. stol. Klid a pohoda menšího města Prostějova. Nezáplavová oblast.

Bytový dům je pravidelně udržován a opečován: nová střecha cca 10 let, nové stupačky, nové vstupní dveře + vymalování chodeb, nová fasáda, zajištěný pravidelný úklidový servis.

Aktuálně dlouhodobě tržně pronajato referenčními nájemci s perspektivou pokračování nájmu.

Energetická náročnost je uváděna na G, protože není prozatím dodán štítek energetické náročnosti.

Výhodné měsíční náklady.

Volné po dohodě.

Parametry bytu

Cena
3 770 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně 5 % provize RK a právního servisu.
Náklady na bydlení
1.700,-Kč + el., plyn
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Šafaříkova, Prostějov
ID
PB 1207
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ASISTENT reality

Kollárova 2605/9, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Filip Klofáč

Filip Klofáč

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Prostějově?

Podobné nemovitosti