Prodej bytu 3+1, Trutnov, Dlouhá, 74 m2

Dlouhá, Horní Staré Město

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Trutnově

Informace k bytu

Chcete rovnou bydlet? V tomto bytě to je možné. Nabízíme byt 3+1, v ulici Dlouhá, který se prodává tak, jak jej vidíte na fotkách - tedy včetně vybavení. Sem se vejdete i s velkou rodinou, protože tady se nad interiérem opravdu přemýšlelo. Je koncipovaný důmyslně s důrazem na to, aby se vmístily veškeré předměty, které velká rodina využívá.
Vstupní chodba je prostorná: je tady velká vestavěná skříň se šuplíky, jsou tady skříňky pod stropem, dveře do obývacího pokoje jsou posuvné a kapsa dveří tvoří věšák, takže je maximálně využitý celý prostor. Z chodby je vstup do všech dalších pokojů.
Kuchyň je ve stejném duchu uložit vše potřebné taky zcela využitelná - police a regály sem dovolují umístit i velký stůl, přičemž všichni mají dostatek místa. I tady jsou dveře posuvné a nezabírají místo. Vše ladí, kuchyň je světlá, čistá a útulná. Spotřebiče jsou kvalitní a funkční. Opravdové srdce domácnosti.
Obývací pokoj je vybavený moderním nábytkem v elegantním tmavém designu. Zde je vstup na slunný balkon, odkud můžete sledovat ruch na ulici. Ačkoliv balkon směřuje do ulice, není před ním až k silnici žádný další dům, takže i tady je zeleň a stromy.
Ložnice disponuje další vestavěnou skříní a ani ta není ledasjaká. Má šikovné páky pro ukládání ošacení i do výšky. Tato místnost má okno k řece, do klidné lokality. Stejně tak je to v pokojíčku, který je hned vedle. Ten je dostatečně velký i pro více dětí. Nábytek lze ale využít i pro studentský pokoj. Tady by mohla být i parádní pracovna.
Koupelna se sprchovým koutem i vanou je příjemně velká a udržovaná, toaleta je oddělená.
Celý byt má pěkné, moderní podlahy, veškerá okna jsou plastová a v každém pokoji jsou v oknech roletky.
Byt má velmi příjemnou atmosféru, je připravený k okamžitému nastěhování a je zcela funkční, bez dalších investic, nebo oprav. Cena bytu je včetně veškerého vybavení.
Náklady na provoz bytu nejsou nijak vysoké, do fondu oprav se přispívá cca 2.000,- Kč. Dům je zateplený, jsou tady nové výtahy, parkovat lze před domem, nebo na parkovišti vedle.
Vybavenost pro pohodlné bydlení je veškerá v těsném dosahu - Kaufland, Family Centrum, hospůdka, dětské hřiště... Do školy dojdete i s malým školáčkem pěšky, bez nutnosti dojíždění, škola je hned za domem. Můžete tak rodinu rozšiřovat podle libosti :- )
Ráda vás přivítám na schůzce. Financování pro tuto nemovitost dovedu zajistit.

Parametry bytu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Dlouhá, Horní Staré Město
ID
23074
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Patro
1. z 7
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2
Plocha nemovitosti
74 m2
Elektřina
120V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Simona Rozlívka Langerová

Simona Rozlívka Langerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Trutnově?

Podobné nemovitosti