Prodej rodinného domu, Chrtníky, 107 m2 (ID: 2043989)

Chrtníky

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Chrtníkách

Informace k domu

Sháníte bydlení v klidu, přírodě a zároveň s dobrou dojezdovou vzdáleností do Pardubic, Chrudimi (20 min) či Heřmanova Městce (10 min)? Chcete mít krásnou přírodu na blízku a každý den ji navštěvovat? Nechcete řešit koupi pozemku, projektování a povolávání nové stavby, samotnou stavbu a další časově náročné věci? Tak to by se Vám mohla líbit právě tato nabídka! Pojďme si tedy představit jednotku s označením "B" viz. fotografie v galerii.

Jedná se o novostavbu dvojdomu, která je postavena z pórobetonu - Porfix tl. 30 cm, zateplení - polystyren 20 cm, trojskla - plastová okna od renomované firmy PKS okna, střecha Satjam plechová, Obložení části fasády dřevěným obkladem - sibiřský modřín, který je bezúdržbový a ladí s okolní zástavbou. Součástí stavby je dále dřevěná terasa pro každou jednotku, parkování na nově vytvořených zámkových dlažbách nebo také oplocení pozemku. Dispozice jednotky je 4+kk se dvěma koupelnami a technickou místností viz. půdorysy v galerii.

Vytápění domu bude podlahové teplovodní. Hlavním zdrojem budou krbová kamna na tuhá paliva s teplovodním výměníkem. Pomocným zdrojem tepla bude elektrokotel. Oba zdroje budou natápět kombinovanou akumulační nádrž. Tato nádrž bude také sloužit i pro zásobování TeV. Větrání domu bude přirozené. Elektřina a voda je veřejná a připravená k užívání pro každou jednotku zvlášť s vlastním měřením, kanalizace je řešena formou ČOV - vlastní pro každou polovinu dvojdomu, stejně tak akumulační nádrž na dešťovou vodu o objemu 3 m3. Dále investor počítal i s fotovoltaikou ve formě přípravy otvorů pro budoucí jednodušší montáž a na zdi domu směrem k místům na parkování je připravena kabeláž pro zřízení elektro nabíjení pro Vaše případné využití na dobíjení elektromobilů.

Stavba bude v této ceně dokončena kompletně pouze bez kuchyňské linky a svítidel. Budete mít možnost vybrat si ještě některé dokončovací prvky typu vinylová podlaha, dveře, obklady koupelen nebo zařizovací předměty po dohodě s developerem, abyste si svůj nový domov vyladili dle vlastních preferencí, které Vám budou vyhovovat.

Předpokládaný termín kolaudace je plánován na začátek roku 2025 a poté bude následovat předání jednotky novým majitelům.

Občanská vybavenost je v blízkých Cholticích, kam dojdete lesem pěšky krásnou procházkou za 15-20 minut nebo na kole či autem během chvilky. V Cholticích se nachází MŠ a ZŠ, dále potraviny, lékárna, restaurace a další! Blízkost měst Pardubice nebo Chrudim poskytuje další možnosti vybavenosti pro žití, práci a setkávání s přáteli.

Uvedené rozměry pozemků jsou pouze orientační a budou upřesněny na základě geometrického plánu dělení. Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemce dle vlastních kritérií!

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat pro více informací či sjednání osobní prohlídky na nemovitosti. Matěj Dachovský - realitní makléř pro Pardubický kraj

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Chrtníky
ID
RD2407B
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
344 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Matěj Dachovský

Matěj Dachovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chrtníkách?

Podobné nemovitosti