Prodej rodinného domu, Kroučová, 180 m2

Kroučová

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Doporučené firmy v Kroučové

Informace k domu

Hledáte rodinný dům za dobrou cenu s velikým potenciálem? Máme pro vás skvělou příležitost! Nabízíme prostorný rodinný dům v malebné Kroučové u Rakovníka s obytnou plochou přesahující 150 m2.

Tento dům již má novou střechu a je v bezvadném technickém stavu bez jakýchkoli vlhkostních či technických problémů. Interiér však čeká na kompletní rekonstrukci, která vám umožní vytvořit až 5+kk se dvěma koupelnami. Dům je navíc kompletně podsklepený a disponuje další vedlejší budovou, dvěma garážemi a malebnou zahradou s výhledem do zeleně a okolní přírody.

Obec Kroučová je situována v okrese Rakovník, kraji Středočeském, pouhých 12 km severovýchodně od Rakovníka a 10 km severozápadně od Nového Strašecí. S 289 obyvateli poskytuje klidnou a pohodovou atmosféru.

V obci naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně smíšeného zboží a školky. Základní škola a úřady jsou v dosažitelné vzdálenosti 3 km v Řevničově.

Okolí obce Kroučová láká na turistiku a cykloturistiku díky své malebné přírodě. Procházky po okolních lesích, cyklotrasy, sběr hub a lesních plodů jsou oblíbenými aktivitami pro místní obyvatele i návštěvníky. Historické památky, jako je zřícenina hradu Točník, nabízejí možnost poznávání kulturního dědictví regionu. Sportovní nadšenci ocení fotbalová hřiště a tenisové kurty v okolí.

Tato lokalita je ideálním místem pro relaxaci a aktivní odpočinek spojený s poznáváním zajímavostí regionu. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku!

PENB se připravuje.

Parametry domu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Kroučová
ID
64601
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
870 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kroučové?

Podobné nemovitosti