Pronájem bytu 3+kk, Lipno nad Vltavou - Slupečná, 90 m2

Lipno nad Vltavou, Slupečná

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Lipně nad Vltavou

Informace k bytu

Krásný mezonetový nadstandardní apartmán 3+kk s velkým balkónem a terasou Vás zajisté osloví pastelovými barvami a luxusním vybavením. Jedná se o byt v levé části domu. K dispozici budete mít také saunu, která je v přízemí. Zde je mimo ní také sprcha, předsíň, samostatné WC a především pohodlný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyň je plně vybavena a to nejen spotřebiči. Z balkónových dveří si vyjdete na terasu o výměře 16 m2. Apartmán je vybaven lednicí s mrazákem, varnou deskou, trouba a mikrovlnná trouba jsou zabudovány do kuchyňské linky. Dále zde najdete kávovar, toaster, atd... V patře je také WC a další koupelna s vanou, předsíň a především dvě téměř stejně velké ložnice. Z ložnic lze vyjít na balkón o velikosti 13 m2. Byt si můžete pronajmout pouze s tímto novým zařízením, které vidíte na přiložených fotografiích. Pračka je k dispozici ve společném prostoru, a je pro každý byt vlastní. Celkem se tedy pronajímá 119 užitné plochy, 90 m2 podlahové plochy. Celý dům a tedy i tento byt je vytápěn tepelným čerpadlem, ale lze si v obýváku zatopit dřevem v parádních krbových kamnech a tak mít krásnou atmosféru při odpočinku se skleničkou vína a s výhledem na naše nádherné jezero.
Podmínky pro pronájem: měsíční nájemné činí 20.000,- Kč + 3.000,- na zálohy. Vratná kauce je ve výši třech měsíčních nájmů. Provize pro realitní kancelář je ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Lipno nad Vltavou, Slupečná
ID
2442
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
118 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Vodovod
Balkon
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

František Ardó

František Ardó

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Lipně nad Vltavou?

Podobné nemovitosti