Prodej bytu 3+1, Beroun - Beroun-Město, Duslova, 96 m2

Duslova, Beroun-Město

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Berouně

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji krásný a prostorný byt 3+1 s terasou o celkové ploše 96,7m², který se nachází ve 4. nadzemním podlaží novostavby z roku 2020 v klidné a atraktivní lokalitě v ulici Duslova, Beroun. Tento velmi výjimečný byt nabízí ideální dispozici 3+1, která se skládá z dvou prostorných, neprůchozích ložnic se vstupy ze vzdušné chodby ve které se i nachází důležitý úložný prostor - uzamykatelná komora, dále koupelny s vanou, sprchovým koutem, toaletou, dvoj umyvadlem se zrcadly a dostatečným místem pro skříňky na koupelnové vybavení a místem pro pračku a sušičku. Určitě velmi důležitým prostorem bytu je velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na příjemně slunnou terasu (9,2m2). Součástí bytu je i sklep (3,4m2) a parkovací stání za závorou.

Byt se nachází ve velmi žádané a klidné části Berouna, obklopené zelení, ale zároveň blízko historického centra a veškeré občanské vybavenosti. V okolí najdete restaurace, cukrárny, bio obchody a pekárny. Do 10 minut chůze se dostanete na berounské náměstí, kde můžete využít kulturní a společenské akce.
Beroun je ideální pro sportovní nadšence díky blízkým cyklostezkám, vodáckému klubu, hokejbalovému a fotbalovému týmu. Pro rodiny s dětmi je v blízkosti několik hřišť, mateřská škola sousedí s nemovitostí a základní škola a gymnázium jsou v dosahu několika set metrů. V blízkosti je také Medicentrum, lékárny a městská knihovna, která pořádá různé akce pro děti a rodiče.
Výborná dopravní dostupnost, MHD a velmi snadné parkování.
Doporučujeme prohlídku této nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Duslova, Beroun-Město
ID
11427
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
96 m2
Patro
3. z 4
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
96 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Doprava
Vlak, Dálnice, Autobus
Sklep
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Iveta Krušinová

Iveta Krušinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Berouně?

Podobné nemovitosti