Prodej bytu 3+1, Nový Jičín, Budovatelů, 75 m2

Budovatelů, Nový Jičín

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc

(cena včetně právního servisu a provize RK)

Doporučené firmy v Novém Jičíně

Informace k bytu

Exkluzívně nabízíme k prodeji byt 3+1 s komorou a třemi lodžiemi v Novém Jičíně, ul. Budovatelů. Byt je v družstevním vlastnictví – lze zajistit financování úvěrem. Byt o výměře 75 m2 se nachází ve 4. NP čtyřpodlažního revitalizovaného panelového bytového domu bez výtahu.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí včetně výměny rozvodů elektřiny, vody, vytápění, omítek, vybudování podhledů stropů ze sádrokartonu, nových podlah (plovoucí laminátové a dlažba), koupelny a WC, kuchyně s jídelním koutem (nová kuch.linka s vestavěnými spotřebiči).

Byt je dobře dispozičně řešený s neprůchozími pokoji s prostornou koupelnou a kuchyni. V chodbě se nachází prostorná komora a vestavěná šatní skříň.

Byt je světlý, s orientací na východ. Byt se nachází v klidné lokalitě. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. V bezprostřední blízkosti se nachází základní a mateřská škola a dětská hřiště. Dům je situován ve slepé ulici, parkování je možné přímo u domu.

Byt je ihned volný a připravený k nastěhování.

Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti. Lze financovat úvěrem, který pro Vás rádi a rychle zařídíme.

Parametry bytu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Budovatelů, Nový Jičín
ID
BYNJ400
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Karel Segeťa

Karel Segeťa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Novém Jičíně?

Podobné nemovitosti