Pronájem rodinného domu, Sluštice, 112 m2 (ID: 2043388)

Sluštice

21 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(K ceně nájmu je třeba připočíst náklady na služby a energie.)

Doporučené firmy v Slušticích

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu nedávno zrekonstruovaný přízemní rodinný dům 3+1 o ploše 112 m² v obci Sluštice, což je nedaleko od vyhledávaných Říčan či Prahy. Jedná se o rodinný dům v areálu s dalším obytným domem a několika menšími provozovnami. Dům má vchod jak z ulice tak z areálu. Vjezd do areálu je zabezpečen. K domu náleží možnost užívání přilehlé zahrádky o výměře cca 230 m². V areálu je možnost parkování 2 osobních aut za poplatek 440,-Kč/automobil/měs.

Vybavení: nová plastová okna, zateplený strop, nové plovoucí podlahy, nová kuchyňská linka, koupelna s WC a velkým el. boilerem na teplou vodu + samostatné WC, ÚT s plynovým kotlem, větrání s pomocí dvou rekuperačních jednotek. Okna jsou zabezpečena mřížemi.

V obci není škola ani školka, takže pro rodinu s dětmi není ideální. Tento dům je vhodný pro ty, kteří hledají klidné venkovské bydlení se zahrádkou a dobrým přístupem do Prahy. Majitel dává přednost zájemcům bez domácích mazlíčků. K ceně nájmu je třeba připočíst náklady na služby a energie. Kauce 43 tis. Kč. Odměna RK 1/2 měs. nájmu.


Parametry domu

Cena
21 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
K ceně nájmu je třeba připočíst náklady na služby a energie.
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Sluštice
ID
911914
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
112 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
112 m2
Plocha nemovitosti
112 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Václav Větrovský

Václav Větrovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Slušticích?

Podobné nemovitosti