Pronájem bytu 2+kk, Rajhrad, 55 m2

Rajhrad

16 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(podrobný popis ceny v textu., včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Rajhradu

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme od 1.11.2024 pronájem bytu s dispozicí 2+KK ve 3.p/6, v bytovém komplexu Klášterní dvůr v Rajhradě. Jedná se o klidné místo v blízkosti přírody nedaleko Brna, se vstupem do soukromého parku.
Výhodou jsou prostorné, neprůchozí pokoje, velký balkon s orientací na východ. Koupelna s vanou, wc samostatně. Velká komora, může sloužit jako šatna nebo spíž.
Celková plocha bytu je 55,4 m2+ balkon + sklep. K bytu náleží parkovací místo přímo u vchodu do domu! Byt je vybaven kuchyňskou linkou se základními spotřebiči, jinak se nabízí nezařízený.
Majitel si vyhrazuje právo na výběr nájemníka.

Měsíční nájem 16 000 Kč + cca 2 900 Kč zálohy na služby (topení, voda, odpad, společné prostory) + elektřina převodem na nájemníka. Vratná kauce 1x nájem vč. poplatků + provize 1x nájem vč. poplatků + DPH.
K dispozici od 1.11.2024
Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že byt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto bytu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která obratem řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (pravidelná údržba i havarijní zásahy vlastními techniky, platby nájemného, vyúčtování, dodatky apod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Parametry bytu

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
podrobný popis ceny v textu., včetně DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Rajhrad
ID
N07456
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Vojtěch Zigo

Mgr. Vojtěch Zigo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Rajhradu?

Podobné nemovitosti