Pronájem kanceláře, Adamov, Mírová, 475 m2 (ID: 2043247)

Mírová, Adamov

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Adamově

Informace k nemovitosti

Skvělé místo pro vaše podnikání v brněnské aglomeraci v místě s rozvíjející se bytovou výstavbou. Je ideální pro sídlo kterékoliv společnosti, která hledá perfektně vybavené zázemí s vlastním parkováním a výhodnou polohou. Nebo pro lékařskou kliniku, výzkumný ústav, školicí zařízení či výrobní (lehká výroba) a tomu odpovídající skladovací účely. Pojďte se s námi podívat blíže…

Představujeme vám pětipodlažní komerční budovu, která v letech 2015–2017 prošla rekonstrukcí. Každé podlaží má velikost 475 m², přízemí pak 600 m². Celkově tak budova nabízí 2 500 m² podlahové plochy.

K dlouhodobému pronájmu nabízíme kanceláře v 1.- 3.NP. V každém patře je vybavená kuchyňka a dostateční kapacita WC. V každém z těchto pater je samostatný atelier umožňující přechodné ubytování.

Možnost pronájmu až 40 parkovacích stání. K dispozici je dále konferenční sál s kapacitou 100 osob, k němuž náleží vyhlídková terasa. I ten je možné si pronajmout na akce, případně i dlouhodobě.

V přízemí naleznete vestibul s prostorným showroomem 130 m2 se samostatným přístupem z ulice, vlastní kuchyňkou a WC.

Suterén obsahuje provozní místnosti pro wellness, fitness, masáže, fyzioterapeutickou praxi (kancelář, ordinace, převlékací místnosti) nebo výrobní dílnu, případně i skladovací prostory.

Přímo v objektu pak leží vlastní parkoviště pro zhruba 40 automobilů, další vozy zaparkujete na veřejném parkovišti v blízkosti.

Budova je kompletně zabezpečena systémem Jablotron (EZS, EPS, kamery ve vybraných místnostech). Celý objekt je vybaven úsporným LED osvětlením, strukturovanou kabeláží s rozvaděčem pro každé patro. Internetové připojení je řešeno optickou sítí ADAnet s rychlostí 10 GBit/s. Jednotlivá patra mají vlastní měření energií a také uzamykatelné vchody.

Výhodou je také strategická poloha budovy. Nachází se na ulici Mírová v obci Adamov v okrese Blansko, jen 20 km od Brna a navíc v centru čtyřúhelníku Praha–Vídeň–Bratislava–Ostrava.

Je výborně dostupná nejen automobilem, ale také železniční a autobusovou dopravou se zastávkami v dochůzné vzdálenosti zhruba 150 m. Železniční spojení na oba směry (Brno, Svitavy) každých 20 min a doba dojezdu do centra Brna je 25 min.
V dochůzné vzdálenosti 5 min obchodní centrum a stravovací provozy.

Objekt získal ocenění Ministerstva průmyslu a obchodu za druhou nejlepší rekonstrukci podnikatelských budov a byl vybrán ze 180 projektů.

Máte-li zájem o další informace a prohlídku, zavolejte našemu makléři. Rád se vám bude věnovat.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Mírová, Adamov
ID
1655
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
475 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Huška

Jiří Huška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Adamově (okr. Blansko)?

Podobné nemovitosti