Prodej rodinného domu, Zlonín, U Golfu, 123 m2

U Golfu, Zlonín

12 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 716 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Zloníně

Informace k domu

Dům z roku 2008, který klame tělem. Napohled se možná zdá menší, ale svých 123 m2 rozděluje do dvou podlaží s otevřeným stropem obýváku, který ve spojení s velkou prosklenou plochou působí skutečně vzdušně. Udržovaná zahrada domu o velikosti, která je tak akorát, zajišťuje soukromí i příjemnou atmosféru uprostřed zeleně. Mimo Prahu, přesto ve skvělé dostupnosti - vlakem se dostanete pohodlně až na Hlavák (35 min) a metro je vzdálené 15 km.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem (2015), které ve spojení s podlahovým topením v prvním podlaží zajišťuje spotřebu do 8 MWh za rok. Přitápět můžete i krbem v obýváku, ten však především dokresluje atmosféru. V letních měsících posedíte na kryté terase, která navazuje na hlavní obytný prostor. Solidní plocha kuchyně (15 m2) s oddělenou spižírnou umožnila umístění plnohodnotné kuchyňské linky. V prvním podlaží vás dále čeká pokoj pro hosty či pracovna, technická místnost, šatna a dolní koupelna.

Druhé podlaží domu je tvořeno hlavní ložnicí a dvě místnostmi, které jsou průchozí. Nechybí velká koupelna s vanou a sprchou. Zajímavým prvkem je pak galerie s knihovnou, která je otevřená do obývacího pokoje. Pozemek o velikosti 561 m2 je skvěle udržovaný a mimo pergoly u kuchyně s velkou terasou se na něm nachází malé zahradní jezírko. Vzrostlá zahrada je důsledně udržovaná, v přední částí pak nabízí místo pro parkování auta (garáž není).

Dům je umístěný v klidné okrajové části obce Zlonín, pouze 200 m od stanice jednokolejné vlakové trati, která zajištuje perfektní dostupnost centra Prahy i bez auta (35 min). Pokud vás o nabídce zajímá více informací, rád vám poskytnu odkaz s dalšími fotkami, popisy, půdorysy a dalšími detaily.

Parametry domu

Cena
12 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
U Golfu, Zlonín
ID
26930
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
561 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zloníně?

Podobné nemovitosti