Pronájem rodinného domu, Praha - Krč, K Ryšánce, 131 m2

K Ryšánce, Praha - Praha 4

42 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 7,500,-/ měs včetně elektřiny, topení a vody + kauce + provize RK)

Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

K dlouhodobému pronájmu nabízíme samostatný rodinný dům o dispozici 5+kk a podlahové ploše 131 m², s pozemkem o výměře 602 m² nacházející se ve vilové zástavbě velmi žádané lokality v Praze 4 – Braníku.
Dům disponuje vlastní garáží, třemi terasami, zahradou a sklepem. Rekonstrukcí prošel celý objekt včetně nově postavené půdy a střechy. Dům je zcela zateplen včetně izolace půdy a vybaven bezpečnostními okny, dveřmi a je zabezpečen Jablotron security a také O2 internetem. Dům se pronajímá se nezařízený a je vhodný pro ty, kteří hledají příjemné a klidné bydlení.

Dům je rozdělen na dvě patra spojená vnitřním schodištěm. Do každého patra je možné vstoupit samostatnými vchody, lze jej tedy považovat za vícegenerační. Dům tak umožňuje bydlení pro větší rodinu nebo spojení bydlení s podnikáním.

Dispozice nemovitosti:
Spodní patro disponuje dvěma pokoji (ložnicemi), vlastní koupelnou s WC (sprchový kout) a prostornou předsíní.
Vrchní patro je řešeno jako by 3+kk, nachází se zde ložnice, pracovna, hlavní koupelna a obývací pokoj s kuchyní. Dominantou vrchního patra je prostorný obývací pokoj s opravdu skvělým výhledem do okolí a plně funkčním krbem. Kuchyňský kout je vybaven vestavěnými spotřebiči a samostatně stojící lednicí. Pokoje jsou neprůchozí.
Vytápění domu zajišťuje plynový kotel, pro větší pohodu je možnost využít i krb. Reálná spotřeba plynu za rok činila jen kolem 1200 m³ včetně ohřevu vody a plynu pro vaření. To odpovídá běžné spotřebě jednoho bytu, nikoliv tohoto relativně velkého domu. Dům je napojen na veškeré sítě, které byly kompletně vyměněny po roce 2000. Sběr vody pro zalévání zahrady je zajištěn dešťovou vodu se třemi nádržemi a čerpadlem pro zalévání.
Dům není vybaven nábytkem, je nově vymalován a připraven pro budoucího nájemníka.

Lokalita a občanská vybavenost:
Lokalita nabízí výbornou občanskou vybavenost, skvělou dostupnost MHD na metro linky C Budějovická a linky metra B Smíchovské nádraží. Dvě stanice autobusem se nachází rozsáhlá rekreační oblast kolem Vltavy a tramvajová trať vedoucí do centra Prahy a Modřan. V okolí domu se nachází hned několik škol, školek, sportovišť a posiloven a také nákupní centra DBK a Arkády Pankrác – obojí přímé spojení busem 2-4 stanice. Velmi snadno se zde také dostanete na Jižní spojku.

Dům je připraven k nastěhování ihned.

Parametry domu

Cena
42 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 7,500,-/ měs včetně elektřiny, topení a vody + kauce + provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
K Ryšánce, Praha - Praha 4
ID
2024419
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
131 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
131 m2
Plocha nemovitosti
602 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Davídková MRE, MBA

Ing. Lucie Davídková MRE, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti