Prodej trvalého travního porostu, Svijanský Újezd, 8064 m2 (ID: 2042787)

Svijanský Újezd

380 000 Kč HYPOTÉKA od 1 811 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Svijanském Újezdě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Prodej pozemku 8064 m² v obci Svijanský Újezd

Hledáte ideální pozemek pro zemědělské využití?

Nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 8064 m², který se nachází v obci Svijanský Újezd v okrese Liberec. Tento pozemek je nezastavitelný, na katastru nemovitostí evidovaný jako trvalý travní porost a označený parcelním číslem 655.

Pozemek poskytuje dostatek prostoru pro různé zemědělské aktivity. Je ideální pro pastvu hospodářských zvířat, jako jsou koně, ovce nebo krávy. Rozlehlá plocha pozemku je pokrytá bohatou směsí trav a bylin, které vytváří optimální prostředí pro pastvu a dostatek krmiva po celý rok. Pozemek lze mimo jiné využít i pro výrobu sena, což může být výhodné nejen z ekonomického hlediska, ale také z hlediska udržitelnosti a soběstačnosti.
Na pozemku rostou také ovocné stromy, jako jsou jabloně a třešně, jež dodávají pozemku malebný charakter a zajišťují pravidelnou úrodu, kterou lze využít jak pro přímou konzumaci, tak pro výrobu džemů, moštů nebo jiných domácích produktů.

Svijanský Újezd je klidná obec s výbornou dopravní dostupností. Nedaleko od pozemku se nachází autobusová a vlaková zastávka, zajišťující pohodlné spojení do blízkých měst, jako je Liberec a Turnov.

Lokalita je vhodná nejen pro zemědělce, ale i pro milovníky přírody a klidného venkovského života.

Pro více informací či sjednání termínu prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Svijanský Újezd
ID
100010
Plocha nemovitosti
8064 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Bergmanová

Petra Bergmanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje trvalých travních porostů v Svijanském Újezdě?

Podobné nemovitosti