Pronájem bytu 3+1, Orlová, Kpt. Jaroše, 55 m2

Kpt. Jaroše, Orlová

9 200 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Nájem + záloha na služby 2900,-Kč pro 3 os. + el. a plyn, Provize RK 12.100,-, kauce 24.200,-Kč)

Doporučené firmy v Orlové

Informace k bytu

Hledáte ideální bydlení v příjemné lokalitě? Máme pro vás skvělou nabídku! Pronajímáme krásně zrekonstruovaný byt, který je k dispozici od 1.11.2024. Byt o dispozici 3+1, který díky své útulné rozloze může být považován i za 2,5+1, se nachází v nízkopodlažní budově na ulici Kpt. Jaroše.
Přízemní umístění bytu je ideální pro všechny, kdo preferují snadný přístup, včetně osob se sníženou mobilitou. Byt prošel vkusnou rekonstrukcí: pokoje zdobí renovované parkety, předsíň a kuchyň pak moderní PVC v designu betonu. Koupelna s vanou a umyvadlem je nově obložena.
Kuchyň je vybavena novou linkou, betonovou stěrkou na stěnách a praktickou myčkou o šířce 40 cm. Středový pokoj, který spojuje dva menší pokoje, nabízí flexibilní možnosti využití. Předsíň poskytuje dostatek prostoru pro vestavěné skříně, což ocení každý, kdo potřebuje více úložného prostoru.
Byt je navíc orientovaný na 3 světové strany, což zajistí dostatek světla a navíc příjemný výhled do zeleně a klidu. Rodina s dětmi ocení i umístění bytu v posledním vchodě domu, takže jsou Vaše děti v bezpečí daleko od rušné cesty.
Před domem je vybudované parkoviště, které výrazně zvýšilo počet parkovacích míst. Tato velmi klidná lokalita nabízí skvělou dostupnost do centra města a veškerou potřebnou občanskou vybavenost.
Byt je ideální pro mladou rodinu s jedním dítětem nebo pro pár, který ocení extra prostor jako pracovnu či šatnu. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči o kvalitách tohoto bytu a udělejte z něj svůj nový domov!
Náklady na bydlení: Nájem 9200,-Kč/měs. + služby (voda, teplo, společné prostory) 2900,-Kč pro 3 osoby + el. a plyn, kterou si podnájemce napíše na sebe.

Parametry bytu

Cena
9 200 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Nájem + záloha na služby 2900,-Kč pro 3 os. + el. a plyn, Provize RK 12.100,-, kauce 24.200,-Kč
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Kpt. Jaroše, Orlová
ID
13945
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
55 m2
Patro
1. z 4
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
55 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Kamila Ženčáková Kopecká

Kamila Ženčáková Kopecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Orlové?

Podobné nemovitosti