Prodej ubytování, Sedloňov - Polom, 552 m2

Sedloňov, Polom

25 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 861 Kč /za měsíc

(energetický štítek je původní před výměnou oken a instalací panelů na ohřev vody)

Doporučené firmy v Sedloňově

Informace k nemovitosti

Penzion a kemp v srdci Orlických hor s pozemkem 7943 m².

Nabízíme k prodeji výjimečný penzion, který je ideální investicí pro zájemce o stabilní a prosperující podnikání v oblasti turismu. Tento tříhvězdičkový certifikovaný penzion je díky své oblíbenosti téměř celoročně obsazený a třeba letošní rok má více než 90% obsazenost v týdenních turnusech od začátku ledna.

- Lokalita: Penzion Na Staré Škole se nachází v malebné přírodě Orlických hor. Poloha nemovitosti nabízí návštěvníkům jedinečnou příležitost užít si klidné prostředí s nádhernými výhledy na okolní krajinu. Penzion přímo sousedí se zastávkou cyklobusu. V zimních měsících nabízí ideální polohu mezi lyžařskými středisky, nejbližší Skiareál Olešnice je vzdálen  méně než 1 km.
- Ubytování: Penzion disponuje 10 útulnými a zařízenými pokoji pro až 41 osob, každý s vlastním sociálním zařízením. Díky těmto pokojům je penzion ideálním místem pro turisty, rodiny i různé skupiny, které hledají příjemné a komfortní ubytování.
- Zázemí pro karavany: Kromě klasického ubytování nabízí penzion také 10 stání pro karavany a třímístnou samostatnou chatku s veškerým potřebným zázemím, což rozšiřuje možnosti ubytování pro další hosty a přináší další zdroj příjmu.
- Relaxace a společenské vyžití: Penzion nabízí krásnou zahradu s venkovním altánkem a možností grilování, ideální pro odpočinek po dni stráveném objevováním okolní přírody. K dispozici je také společenská místnost s kapacitou 30 míst a zimní zahrada, která pojme dalších 20 hostů. Děti se mohou těšit na vybavené dětské hřiště, které zahrnuje pískoviště, kolotoč a houpačky.
- Schválený projekt na vertikální větrnou turbínu s rychlou návratností: Penzion má schválený projekt na instalaci větrné turbíny. Díky své poloze v Orlických horách, kde je celoročně větrno, tato turbína zajistí stálý a efektivní provoz. To může ještě více snížit energetické náklady, ale také může umožnit absolutní osamostatnění celého objektu z hlediska energetické soběstačnosti. Momentálně jsou náklady na elektřinu jen 13 tis/měsíc, po instalaci turbíny může být energeticky nemovitost na hranici pasivního domu.
- Modernizace: Současný majitel provedl a stále provádí významné modernizační úpravy, včetně instalace plastových oken s trojsklem. Tato modernizace výrazně zlepšuje tepelnou izolaci objektu a snižuje provozní náklady, což zvyšuje efektivitu a atraktivitu penzionu.
- Schválená kuchyně: Penzion má schválenou kuchyni ve spodním patře pro provoz restaurace nebo stravování. Tento prostor představuje další investiční potenciál nemovitosti, protože umožňuje rozšíření služeb o stravování, což by mohlo zvýšit atraktivitu a výnosnost penzionu.
- Parkování: Hosté penzionu ocení možnost parkování zdarma přímo u objektu, což zvyšuje komfort a přístupnost ubytování.

Tato nemovitost je ideální příležitostí pro investory hledající hotový podnik s garantovaným příjmem a potenciálem dalšího rozvoje. Nepropásněte tuto šanci a kontaktujte nás pro více informací!

Parametry nemovitosti

Cena
25 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
energetický štítek je původní před výměnou oken a instalací panelů na ohřev vody
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Sedloňov, Polom
ID
N90587
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
552 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
348 m2
Plocha zahrady
7943 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Ústřední elektrické, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michal Šebor

Michal Šebor

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Sedloňově?

Podobné nemovitosti