Prodej vícegeneračního domu, Brno - Královo Pole, Dalimilova, 219 m2

Dalimilova, Královo Pole

10 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 087 Kč /za měsíc

(Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.)

Doporučené firmy v Brně

Informace k domu

Vila postavená ve 20. letech minulého století, celou dobu s láskou opečovávaná členy jedné rodiny... Bytový dům s možností půdní vestavby... Za domem maličká zahrada, umožňující příjemné venkovní posezení a záhonek přesně tak velký, abyste si na něm mohli vypěstovat své oblíbené bylinky... Klidná lokalita Brna - Královo Pole. To jsou jen některé charakteristiky stylové prvorepublikové vily, kterou vám exkluzivně nabízím k prodeji a po předchozí domluvě vás jí ráda provedu.

Vstupními dveřmi vstoupíte do chodby, odkud se dostanete do bytu ve zvýšeném přízemí o dispozici 2 + 1. Zde se nachází chodba, koupelna s WC, kuchyně a prostorná ložnice spojená s obývacím pokojem. Atmosféru obývacího pokoje zpříjemňuje také krb. Tento byt je v současné době obýván platícími nájemníky. Ve sklepních prostorách se nachází další bytová jednotka se samostatnou koupelnou a dále sklep k uložení věcí. I tento byt aktuálně obývá platící nájemník. Je tedy možné oba byty nadále pronajímat a mít tak příjem z pronájmu - tedy koupit dům jako investici. Případně je samozřejmě možnost nájemní smlouvy na dobu určitou neprodloužit.

V prvním patře domu se nachází byt o dispozici 3 + 1, částečně vybavený stylovým prvorepublikovým nábytkem. Byt nabízí prostornou kuchyň s jídelním koutem a praktickou spíž na uskladnění potravin. Z kuchyně se vchází do obývacího pokoje, dále je zde útulná světlá ložnice s parketovou podlahou a pokoj, sloužící jako pracovna - rovněž vybavený historickým nábytkem. Naproti pracovně vejdeme do koupelny se sprchovým koutem. Samostatně na druhé straně chodby je místnost s toaletou a koutem pro pračku, je možnost umístit zde i sušičku.

Z chodby domu se uzamykatelnými dveřmi dostaneme na půdu, jež čeká jen na to, až si ji nový majitel zrekonstruuje k obrazu svému a udělá si z ní velkoryse pojatý byt.

Dům je napojen na elektrickou energii, obecní vodovod, kanalizaci a zemní plyn. PENB - není dosud vyhotoven, proto uvádíme třídu G. U domu se dále nachází parkovací místo pro jeden osobní vůz.

Těším se na vás na prohlídce domu, kde vás ráda provedu a zodpovím vaše dotazy. Vlastník si, v případě více zájemců o koupi, vyhrazuje právo rozhodnout o výběru kupujícího dle vlastního uvážení a kupní cenu určit formou aukce.

Parametry domu

Cena
10 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Dalimilova, Královo Pole
ID
STO2437
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
219 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
111 m2
Podlahová plocha
219 m2
Plocha nemovitosti
173 m2
Plocha zahrady
62 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 39 lidí

Prodejce

Mgr. et Mgr. Karolina  Stonjeková

Mgr. et Mgr. Karolina Stonjeková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Brně?

Podobné nemovitosti