Prodej rodinného domu, Buštěhrad, Riegrova, 140 m2

Riegrova, Buštěhrad

5 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 118 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Buštěhradu

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu o velikosti 5+1 s terasou, na pozemku 178m2, ul. Riegrova, Buštěhrad. Představujeme Vám výjimečnou příležitost k nákupu prostorné nemovitosti o dispozici 5+1, s užitnou plochou 140m2 a s pozemkem o velikosti 178m2 v klidné části města Buštěhrad, ul. Riegrova.
Tento exkluzivní dům je ideálním místem pro rodinný život s dostatkem soukromí.
Interiér domu je řešen tak, aby poskytoval maximální komfort a praktičnost. Uvítá Vás velkorysý obývací pokoj, který poskytuje dostatek prostoru pro rodinné setkání nebo relaxaci a přímo navazující kuchyň umožňuje moderní a oblíbené řešení. K dispozici jsou mimo obývací pokoj dalších čtyři pokoje, které lze využít jako ložnice, pracovny nebo herny pro děti.
Koupelna je vybavena sprchovým koutem a je zde samostatné WC pro Vaše pohodlí. Dům je ve velmi dobrém stavu a je možné ho okamžitě užívat.
Nemovitost se nachází na pozemku o velikosti 178m2, který nabízí možnosti pro zahradničení nebo drobné venkovní aktivity. K dispozici je také malý zahradní domek, který poskytuje další úložný prostor.
Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, vytápěna plynovým kotlem a rozumnou roční spotřebou.
Díky své poloze, je dům v dosahu veškeré občanské vybavenosti.
Další informace Vám rádi poskytneme na požádání. Neváhejte a přijďte se podívat na tento dům. Může se stát ideálním místem pro Váš nový domov.

Parametry domu

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Riegrova, Buštěhrad
ID
11431
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
94 m2
Plocha nemovitosti
178 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Iveta Krušinová

Iveta Krušinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Buštěhradu?

Podobné nemovitosti