Prodej rodinného domu, Kostelní Hlavno, 969 m2 (ID: 2041467)

Kostelní Hlavno

12 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 524 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kostelním Hlavnu

Informace k domu

Tento jedinečný komplex nabízí široké možnosti využití a spojuje pohodlí klidného bydlení s potenciálem pro podnikatelské a komerční záměry. Nabízíme k prodeji výjimečnou usedlost o celkové ploše 2 649 m², která se nachází v malebné obci Kostelní Hlavno v okrese Praha-východ. Tato usedlost je ideální pro chov zvířat, realizaci podnikatelských a komerčních záměrů, nebo klidné bydlení v blízkosti Prahy.
Usedlost zahrnuje zastavěnou plochu o rozloze 958 m², kde se nachází rodinný dům s dispozicí 5+1 (200 m²), předzahrádkou a posezením. Dále na pozemku najdete prostorné stavby jako garáže, sklady, chlévy, ubytovací kapacity a skladovací halu/stodolu o velikosti 400 m². Ostatní plochy tvoří nádvoří a zahrada. V případě zájmu je možné dokoupit navazující stavební plochy.
Na pozemku jsou kompletní inženýrské sítě včetně kanalizace, vodovodu a elektřiny. Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost, dálnice D10 je vzdálena jen 5 minut jízdy a Praha Černý Most 15 minut. V místě je k dispozici veškerá občanská vybavenost, včetně základní a mateřské školy, pošty, zdravotního střediska, obecní hospody a zájmových spolků.
Lokalita je také bohatá na sportovní a rekreační možnosti, včetně sportovního areálu, sítě cyklostezek, golfového hřiště Stará Boleslav a přírodních koupališť jako Lhota, Ovčáry, Konětopy a Proboštská jezera. Okolní lesy jsou ideální pro procházky a cyklistické výlety.
Nemovitost je ihned k dispozici. Pro více informací a prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Volejte nyní a nepropásněte tuto jedinečnou nabídku!

Parametry domu

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Kostelní Hlavno
ID
482
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
969 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
2649 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RESPRA.CZ, s.r.o.

Vlkova 811/33, Praha, Žižkov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lukáš  Novotný

Lukáš Novotný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kostelním Hlavnu?

Podobné nemovitosti