Prodej rodinného domu, Březolupy, 130 m2 (ID: 2041455)

Březolupy

Rezervováno
4 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 922 Kč /za měsíc

(cena včetně provize a právních služeb v AK)

Doporučené firmy v Březolupech

Informace k domu

Místo bytu chcete raději pro Vaši rodinu domek se zahradu? Chcete mít kde parkovat i více vozů a také mít místo, kde můžete dělat třeba kutilské práce? Pak se s námi pojďte podívat na dům se zahradou a velkou garáží (45 m2) v Březolupech. Březolupy jsou obec v okrese Uherské Hradiště ve Zlínském kraji. Jsou vzdáleny třináct kilometrů od centra Uherského Hradiště a šestnáct kilometrů od centra Zlína. Dům byl vystaven ve stylu bungalovu v jedné rovině a má sedlovou střechu. V domě proběhla částečná rekonstrukce (např. jsou zde plastová okna, koupelna, na střeše je krytina-taška pálená + nové laťování). Dispoziční řešení domu: vstupní chodba, velká prostorná kuchyň s jídelním koutem a posezením, dále obývací místnost, ložnice, dva propojené pokoje, koupelna (sprchový kout, umyvadlo, místo pro pračku), samostatné WC, pokojík-veranda s východem do zahrady. Pokud by někdo chtěl rozšířit své bydlení , může k tomu využít velký půdní prostor.
Celková výměra pozemku je 1450 m2 z toho je zastavěná plocha 698 m2. U domu je velká garáž pro dva až tři vozy a parkovat je možné i na pozemku před domem.
Zahrada u domu je oplocena a poskytuje dostatek soukromí pro Vaši rodinu, bazén i relax. Jsou zde i vedlejší stavby, které jsou využity jako dílna, sklep, úložný a skladovací prostor, udírna atd.
Inž. sítě: obecní vodovodní řád i kanalizace, el. 220 V i 380 V, plyn, u domu je studna. V obci je výborná občanská vybavenost. Doporučujeme Vám prohlídku a na Vaše dotazy k nemovitosti Vám rádi odpovíme na uvedených kontaktech. Těšíme se na Vás :)

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
4 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právních služeb v AK
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Březolupy
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
1450 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jitka Fučíková

Jitka Fučíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Březolupech?

Podobné nemovitosti