Prodej rodinného domu, Čechy, 115 m2 (ID: 2041095)

Čechy, okres Přerov

4 498 000 Kč HYPOTÉKA od 21 436 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Čechách

Informace k domu

Prodej, rodinný dům 4+1, obec Čechy, okr. Přerov

Exkluzivně nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům v klidné obci Čechy,  okres Přerov, který představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost s úžasným potenciálem, a kteří se zároveň nebojí pustit do stavebních úprav a chtějí si vybudovat domov přesně podle svých představ.  

Tento dům s dispozicí 4+1 a plochou 115 m² nabízí skvělé bydlení pro rodinu. V přízemí se nachází kuchyně, dva velké pokoje, menší pokoj, koupelna s WC, samostatná toaleta, chodba a veranda. První patro nabízí další menší pokoj, chodbu a rozlehlou půdu o velikosti 76 m². Dům je částečně podsklepený a vedle něj se nachází garáž.

Za domem najdete dvorek a menší stavbu s pergolou, která byla dříve využívána jako šicí dílna. Tuto budovu lze přeměnit na společenskou místnost nebo relaxační zónu.  Zahradu doplňují vzrostlé stromy a bohatá zeleň, což přispívá k celkové atmosféře klidu a pohody.

Technický stav domu nabízí prostor pro kreativitu. Dům je v původním stavu a některé části domu vyžadují opravdu důkladnou opravu či modernizaci. Před lety byla v přízemí vyměněna původní okna za plastová, 3 roky jsou předělány veškeré odpady. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dva roky novým plynovým kotlem.

Zvláštní pozornost si zaslouží rozlehlý půdní prostor, který skýtá obrovský potenciál pro další rozšíření obytné plochy. Můžete zde vybudovat plnohodnotné podkrovní bydlení,  ateliér nebo třeba hernu.

Pozemek je dalším významným lákadlem této nemovitosti. Dům se nachází na rozlehlé rohové parcele o velikosti 1.257 m² s potenciálem jejího rozdělení a následné výstavby dalšího domu, což z ní činí skvělou investiční příležitost.  

Pro lepší představu je u inzerátu přiložena videoprohlídka, detailní půdorysy a vizualizace možného vzhledu interiéru, celého domu i případně rozděleného pozemku s dalším domem.

Obec Čechy kombinuje klid venkovského prostředí s dobrou dostupností do města a představuje tak atraktivní místo pro bydlení nebo investici.  

Těším se, až Vás osobně přivítám na prohlídce.

Rovněž bych rád oslovil i kolegy z realit, kdy ocením možnost vzájemné spolupráce, aby byli naši klienti spokojeni. Pokud ve svém portfoliu máte zájemce o takový dům, neváhejte je přivést na prohlídku.

Parametry domu

Cena
4 498 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Čechy, okres Přerov
ID
1881
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
115 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
154 m2
Plocha nemovitosti
341 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Saša Vaculík

Saša Vaculík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Čechách?

Podobné nemovitosti