Prodej zahrady, Kaplice - Blansko, 372 m2

Kaplice, Blansko

Doporučené firmy v Kaplici

Informace k pozemku

Prodej zahrady 372 m², Kaplice

Proxima Reality nabízí k prodeji zahradu o výměře 372 m² v oblíbené zahrádkářské lokalitě u čistírny odpadních vod na okraji Kaplice.

Zahrada je nyní travnatá, je zde několik stromů a možnost zbudovat zeleninovou i okrasnou zahradu.
Pitná voda je vyvedena v těsné blízkosti (společný zdroj pro více zahrad). Po kolonii je rozvedena také užitková voda. Elektřina na pozemku v tuto chvíli není, nutno zřídit.
Pozemek je v územním plánu veden jako "plochy rekreace - zahrady, chatové a zahrádkářské osady". Územní plán povoluje zbudování stavby pro rodinnou rekreaci, podlažnost: 1NP + podkroví, zastavitelnost: 25 %.

Pozemek je rovinatý, jedná se o příjemnou lokalitu v udržované zahrádkářské kolonii.

Příjezd možný autem přímo ke kolonii.
Pro více informací kontaktujte makléře zakázky.

Parametry pozemku

Cena
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Kaplice, Blansko
ID
N00213
Plocha nemovitosti
372 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Martina Malagová

Ing. Martina Malagová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Kaplici?

Podobné nemovitosti