Prodej bytu 4+kk, Pelhřimov, Slovanského bratrství, 107 m2 (ID: 2040945)

Slovanského bratrství, Pelhřimov

Doporučené firmy v Pelhřimově

Informace k bytu

Prodej bytu 4+kk se zahrádkou Pelhřimov

Ve výhradním zastoupení developera nabízíme k prodeji bytové jednotky s nadstandardní terasou nebo zahrádkou v nově vznikající lokalitě Zelený vrch, který se nachází na okraji města Pelhřimov. Tato lokalita nabízí bydlení v blízkosti přírody, zároveň však v dosahu veškeré občanské vybavenosti.

Terasové domy Pelhřimov je projekt výstavby bytových jednotek o dispozici 3+kk a 4+kk, které jsou navrženy tak, aby každá obytná místnost měla přímý vstup na terasu nebo předzahrádku. Domy jsou umístěny v blízkosti parku, na kopci nad městem, všechny byty jsou orientovány na jihozápadní stranu a poskytují tak krásný výhled na město.

Podlahová plocha bytové jednotky o dispozici 4+kk je 120 m², nachází se v přízemí. Vstup je přes zádveří, ze kterého se vchází do skladu a na centrální chodbu, ze které jsou další vstupy do obývacího pokoje s kuchyní, 2 pokojů, ložnice, koupelny a samostatné toalety. Ze všech obytných místností je vstup na terasu o velikosti 120 m². K bytu je dále k dispozici na chodbě skladovací kóje o velikosti 9,13 m².

Dispoziční řešení a velikosti jednotlivých místností naleznete na přiloženém půdorysu.

Podél celého objektu je navržen dostatek parkovacích míst a ke každému bytu lze zakoupit do soukromého vlastnictví až dvě venkovní parkovací stání (Cena jednoho stání je 95 000,- Kč).

Bytový dům bude napojen na veškeré sítě (městská voda a kanalizace, elektřina a plyn). Vytápění bytové jednotky je pomocí plynového kotle s rozvodem do podlahového topení, ohřev TUV v každém bytě. Okna plastová s izolačním trojsklem (barva exteriér antracit, interiér bílá), vstupní dveře do bytových jednotek budou hliníkové (barva antracit). Okenní otvory na terasy apod. jsou navrženy se stínící technikou (elektricky ovládané předokenní žaluzie).

V blízkosti lokality se nachází veškerá občanská vybavenost (nemocnice, pošta, MHD, obchod, restaurace, škola, školka, dětské hřiště atd. ).

Energetická třída C úsporná.

Prohlídku prodávané nemovitosti je možné domluvit na uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.

Pro zájemce o koupi pomocí hypotečního úvěru máme předjednané výhodné financování.

Podrobnější informace naleznete na oficiálních webových stránkách projektu TERASOVÉ DOMY.

Parametry bytu

Cena
8 999 750 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Slovanského bratrství, Pelhřimov
ID
66
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
107 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

servisia s.r.o.

Nad hradním vodojemem 13/33, Praha 6

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ing. Jan BOROVKA

Ing. Jan BOROVKA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Pelhřimově?

Podobné nemovitosti