Pronájem bytu, Brno, Cejl, 18 m2

Cejl, Brno

6 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky včetně inkasa/včetně internetu)

Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Pronájem zařízených pokojů Brno-Zábrdovice, ul. Cejl

Pokoje se nacházejí ve 4 patře cihlového domu s výtahem do 3. patra. Do areálu se vstupuje přes hlídanou vrátnici 6:00-22:00 a prostor je nepřetržitě střežen kamerovým systémem.

Nabízíme k pronájmu nově zrekonstruované pokoje pro studenty. Součástí je plně vybavená kuchyně se základním nádobím, 2x sklokeramická vraná deska, 2x digestoř, jídelní stůl a židle. 5 pokojů má rozlohu 18,5 m², jeden 16,5 m².

Pokoje jsou vybaveny novým nábytkem: 2x válenda s úložným prostorem a novou matrací, 2x šatní skříň, 2x psací stůl, 2x židle, 1x malá lednice s mrazícím boxem, 1x věšáková polička. Ve všech pokojích jsou položeny nové koberce a jsou nově vymalované. Zajištěno připojení k internetu.

Na patře se nachází 2 koupelny, v dámské se nacházejí 2 sprchové kouty a 2 kabinky, umyvadla se zrcadlem, fén, v pánské jsou připraveny 2 sprchové kouty, 2 kabinky a pisoár, umyvadla se zrcadlem. K dispozici je pro každého studenta uzamykatelný trezor např. na hygienické potřeby.

Majitelé požadují vratnou kauci (jistotu) ve výši jedné měsíční platby.

Měsíční náklady: nájemné včetně inkasa a včetně internetu 6 000 Kč/lůžko nebo 12 000 Kč/pokoj v případě obsazenosti pouze jednou osobou.

Ihned k dispozici.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, obchody, služby, v těsné blízkosti je zastávka MHD Tkalcovská.

Provizi RK za zprostředkování pronájmu ve výši jedné měsíční platby hradí zájemce o pokoj.

Parametry bytu

Cena
6 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky včetně inkasa/včetně internetu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Cejl, Brno
ID
JS10191
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
18 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Sedláková

Jana Sedláková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů v Brně?

Podobné nemovitosti