Prodej chalupy, Železný Brod, 125 m2 (ID: 2040346)

Železný Brod

3 840 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 300 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Železném Brodě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji nemovitost na rozhraní Českého ráje, Krkonoš a Jizerských hor, v obci Chlístov u Železného Brodu.

Nabízenou nemovitostí je zděná chalupa, ležící na samém okraji obce v těsné blízkosti lesů. Je v původním stavu, proto je zde jedinečná šance provést rekonstrukci přesné podle svého vkusu a svých představ. Poté lze nemovitost využít nejen pro vlastní bydlení, ale díky své poloze také například jako investiční možnost ve formě pronájmu rekreantům.

Chalupa má dispozici 3+1 o celkové obytné ploše 115 m2. V přízemí, které má plochu 75 m2, se nachází prostorná kuchyň s jídelnou, obývací pokoj se zděným krbem, samostatný pokoj, WC a koupelna, V prvním patře s výměrou 40m2 se nachází samostatný pokoj, který lze rozdělit na dva. Chalupa je částečně podsklepena a součástí budovy je i větší kůlna.

Ze sítí je napojena na elektřinu, kanalizace řešena septikem, voda je z vlastní studny a vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva.

Chalupa je obklopena rozlehlým rovinatým pozemkem o výměře bezmála 3.500m2. Na pozemku se nachází vzrostlé ovocné stromy, na okraji vzrostlejší nálety smíšených stromů.

Obec Chlístov je součástí města Železný Brod, které leží v malebném údolí řeky Jizery na rozhraní Českého ráje, Jizerský hor a Krkonoš. Příjemně zvlněná okolní krajina je vhodná pro nenáročnou turistiku i cykloturistiku. Blízká řeka Jizera zase vybízí k vodáckým sportům. Poloha města je vhodná i pro zimní sporty - běžecké tratě a sjezdovky se nachází v přilehlých obcích (např. Pěnčínská magistrála s celkovou délkou běžeckých tratí cca 26km). Dalšími možnostmi výletů pro celé rodiny a vhodných cílů pro turisty je zajisté vyhledávaná Černá studnice s nejvyšší jizerskohorskou kamennou rozhlednou, Riegrova stezka vedoucí údolím Jizery, ale také nespočet různých rozhleden, zřícenin hradů, skal a skalních měst.

Nemovitost je možno financovat hypotečním úvěrem do 90% LTV. Financování jako přední hypoteční specialista s 14 - ti lety praxe rád zdarma zajistím za exkluzivních VIP podmínek.

Pro bližší info nebo sjednání termínu prohlídky domu mne neváhejte kontaktovat. Rád Vám tuto zajímavou nemovitost představím.

Parametry domu

Cena
3 840 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Železný Brod
ID
00169
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
3803 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Hypotéky - Reality Chupek

Sokolovská 81/55, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Chupek

Jiří Chupek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Železném Brodě?

Podobné nemovitosti