Pronájem rodinného domu, Vrané nad Vltavou, Nad Zastávkou, 100 m2

Nad Zastávkou, Vrané nad Vltavou

21 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+poplatky za energie a služby)

Doporučené firmy v Vraném nad Vltavou

Informace k domu

Pronájem útulné a při tom prostorné a dobře řešené dvoupodlažní chaty 3+kk s terasou, určené k celoročnímu užívání a trvalému bydlení, v osadě Zlaté slunce ve Vraném nad Vltavou/Skochovicích. K vlakové zastávce Skochovice cca 500 metrů, na Hlavní nádraží vlakem 35-40 minut, intervaly přes den 30 minut, mimo špičku 60 minut - trať je součástí Pražské integrované dopravy. Autem na okraj Prahy 10 km, na Václavské náměstí 22 km, přímo před chatou je prostor pro parkování 2 aut.

Chata je zděná, je zateplena, vytápěna elektrokotlem a krbovými kamny, ohřev vody zajištěn bojlerem. Vlastní studna, měsíční provozní náklady: 3-4.000 Kč za elektřinu, 1.200 Kč za vyvážení septiku a 100 Kč za odvoz a likvidaci odpadů.
Díky rekonstrukci (aktuálně se ještě dokončují nové obklady koupelny) je chata v posledních letech užívána k trvalému bydlení, kromě obytných místností, terasy a sociálního zázemí je k dispozici prostorný sklad. K Vltavě cca 200 metrů (chata je zcela mimo záplavové území, prověřeno aktuální kalamitní situací a "stoletou vodou" - viz mapka), v okolí příroda. Na terasovitě členěném svažitém pozemku cca 300 m2 roste vinná réva a okrasné keře. S nájemným, srovnatelným s nájemným v pražském třípokojovém bytě v paneláku, bydlíte na ploše cca 100 metrů čtverečních + terasa, a ještě k tomu v přírodě. V přízemí je jedna ložnice, předsíň a koupelna s WC; v patře je druhá ložnice, obývací pokoj s kuchyní a přímými výstupem na terasu - doporučuji shlédnout přiložené video.

Obec Vrané nad Vltavou se skládá ze dvou částí, Skochovic a Vraného, má více jak 2 700 trvale bydlících obyvatel. Ti mají k dispozici obchod s potravinami a smíšeným zbožím (otevřený do 21:00), drogerii, lékárnu, poštu, základní a mateřskou školu, obecní úřad, pizzerii a hospodu. Provize a jistota ve výši jednoho nájemného.

Parametry domu

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+poplatky za energie a služby
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Nad Zastávkou, Vrané nad Vltavou
ID
NR09624
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
302 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Zbyněk Svadba

Zbyněk Svadba

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Vraném nad Vltavou?

Podobné nemovitosti