Pronájem bytu 2+kk, České Budějovice, České Vrbné, 50 m2 (ID: 2040300)

České Vrbné, České Budějovice - České Budějovice 2

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie, kauce)

Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele bytu nabízíme k pronájmu novostavbu (2024) zděného bytu velikosti 2+0 s prostornou lodžií, šatnou a komorou. Byt je umístěný v bytovém komplexu resort Willow v lokalitě České Vrbné v Českých Budějovicích – poblíž obchodní zóny Géčko.
Byt je k dispozici včetně základního vybavení – kuchyňská linka, elektrická varná deska, vestavěná trouba, myčka nádobí, vestavěná lednice, digestoř.
Celková plocha bytu 64m2, podlahová plocha [50m2] + lodžie [11m2] + komora [3,4m2].
Dispozice: předsíň [5,5m2], obývací pokoj s kuchyňským koutem [23m2] a lodžií [11m2], ložnice [13m2] koupelna [5.2m2], šatna [2,9m2]. K bytu je k dispozici komora na patře bytu (mimo byt) o výměře [3,4m2].
Orientace bytu (oken obytných místností a lodžie) na západ / jiho-západ, s ohledem na umístění bytu v nejvyšším podlaží domu, je z lodžie přehledný výhled do okolí nad sousední výstavbou.
Byt je novostavba (pouze minimálně bydlená), dokončená v únoru 2024. Podlahy plovoucí laminátové a keramická dlažba, v koupelně sprchový kout, závěsné WC, přípojka pračky je v koupelně.
Topení ústřední (radiátory ústředního topení a samostatným měřením), samostatné měření spotřeby teplé a studené vody (vodoměry) a elektřiny (elektroměr).
V bytě je možno připojit internet (). Energetická náročnost budovy [B].
Parkování: jedno vyhrazené (nezastřešené) parkovací místo je k dispozici k bytu. Další parkovací místa v rámci veřejných prostor na nevyhrazených parkovištích poblíž domu.
Bytový komplex residence Willow je nově (2024) vystavěný uzavřený oplocený bytový komplex umístěný na okraji Českých Budějovic poblíž OC Globus / OC Géčko), který svým klientům nabízí kromě jiného i dětské hřiště a relaxační zónu.
Občanská vybavenost a Parkování: Veškerá občanská vybavenost včetně MHD je v těsné blízkosti.
Preference / požadavky majitele bytu: majitel nabízí dlouhodobý (stabilní) pronájem bytu max. 2 osob, nekuřáci, malý domácí mazlíček po dohodě. Byt není vhodný pro spolubydlení či sdílení. Majitel bytu si vždy vyhrazuje právo výběru nájemce na základě jím zvolených kritérií!
Byt je k dispozici do dohodě: (říjen/listopad_2024) – byt je určen ke dlouhodobému pronájmu.
Nájemné: | Bytová Jistina / Kauce vratná při ukončení pronájmu | Provize RK za zprostředkování.
Zakázka výhradně v nabídce naší realitní kanceláře.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie, kauce
Náklady na bydlení
záloha na byt cca 4.000,-Kč/měs – podle počtu osob
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
České Vrbné, České Budějovice - České Budějovice 2
ID
AD-2621-2024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AD reality CB

Dr. Stejskala 108/7, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Jindřich DVOŘÁK, Dipl.Tech.

Jindřich DVOŘÁK, Dipl.Tech.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti