Prodej bytu 2+1, Březová, Okružní, 72 m2 (ID: 2040160)

Okružní, Březová

1 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 125 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Březové

Informace k bytu

Nabízíme Vám bytovou jednotku 2+1 s užitnou plochou 56 m², která se nachází v Březové u Sokolova. Byt je ihned obyvatelný a jeho hlavní předností je skvělá poloha v klidné části města, s výhledem na louky a zahrady, což zajišťuje klid a soukromí, dostatek parkovací míst a výborná dostupnost dálnice D6.
Byt o dispozici 2+1 poskytuje dostatek prostoru. Skládá se z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny a WC. Již byla provedena důležitá modernizace zahrnující novou elektroinstalaci umístěnou v lištách, nový plynový kotel, který je stále v záruce, stejně jako nové radiátory, rozvody topení a vody. Koupelna je před rekonstrukcí. Plastová okna zajišťují tepelnou izolaci a komfort.
Kuchyně je vybavena sektorovou linkou, která poskytuje praktický prostor pro vaření, a její velikost umožňuje pohodlné stolování. Součástí kuchyně je i praktická spíž.
Významnou výhodou jsou dva sklepy, které mohou posloužit jako dílna pro domácí kutily.
Lokalita v Březové u Sokolova nabízí pohodlné bydlení s výbornou dostupností k obchodům, školám, zdravotnickým zařízením a dalším službám. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají bydlení v klidném prostředí s možností relaxace daleko od městského ruchu.
Doporučuji prohlídku. Při financování této nemovitosti můžete zdarma využít služeb našeho finančního specialisty.

Parametry bytu

Cena
1 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Okružní, Březová
ID
N2151
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
56 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Topení
Lokální plynové
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Ing. Štěpánka Sedláčková Lepičová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Březové (okr. Sokolov)?

Podobné nemovitosti