Prodej rodinného domu, Hřensko, 400 m2

Hřensko

Doporučené firmy v Hřensku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Rodinný dům / penzion Hřensko

V exkluzivním zastoupení si vám dovolujeme nabídnout rodinný dům, v současné době využívaný a provozovaný jako pension, v malebné obci Mezná, v národním parku České Švýcarsko. Ať už hledáte dům k rekreaci na klidném místě, uprostřed krásné přírody, nebo chcete provozovat malý penzion, je tato nemovitost ideální volbou.
Pro turisty je Mezná význačná nejen z důvodu krásné lidové architektury, ale také jako výchozí cíl k oblíbeným soutěskám řeky Kamenice, k Divoké a Tiché soutěsce. Prochází zde naučná stezka a je to jedna z mála obcí přímo na území Národního parku České Švýcarsko. Obec Hřensko je vzdálená 4 km, Mezní Louky 1,5 km, procházka na Pravčickou bránu zabere 50 minut. Vzdálenost do Bad Schandau 15 km, Drážďany 50 km.
Jedná se o třípatrový dům s velkým pozemkem a výhledem do údolí. Pod domem bývala obora pro zvěř, včetně dvou krmelců, nad domem je zahrada a venkovní posezení, vedle domu pergola s krbem, která je kompletně podsklepená.
V prostředním patře je kuchyně, společenská místnost s barem a krbovými kamny, na chodbě toaleta s umyvadlem a prosklená terasa.
V horním patře jsou 3 samostatné pokoje, všechny s vlastním sociálním zařízením, jeden čtyřlůžkový a dva dvoulůžkové. Z horních chodby je přístup na druhou terasu. Další dvoulůžkový pokoj je ve spodním patře, s vlastním vstupem zvenku. Ve spodním patře je dále sklep a úložné prostory.
U silnice jsou k domu 3 parkovací místa, pěší přístup je po pěšině dolů k domu, přístup autem je možný po obecní cestě.
Dům je napojen na elektřinu, má vlastní čističku, topení je elektrické.

Parametry domu

Cena
12 400 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Hřensko
ID
PS432024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
164 m2
Plocha nemovitosti
3222 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RAZKA reality s.r.o.

náměstí Republiky, Kladruby

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Smíšek

Pavel Smíšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hřensku?

Podobné nemovitosti