Prodej rodinného domu, Pardubice, Štrossova, 264 m2 (ID: 2039842)

Štrossova, Pardubice - Bílé Předměstí

19 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 92 931 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Pardubicích

Informace k domu

Moderní rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami v centru Pardubic: Ideální pro bydlení, podnikání i investici

Nabízíme k prodeji moderní a nadstandardně vybavený rodinný dům v srdci Pardubic, který díky svému promyšlenému dispozičnímu řešení a prestižní lokalitě nabízí široké možnosti využití. Tento architektonicky výjimečný dům, navržený Ing. Arch. Jiřím Hácem, dokončený v roce 2006, spojuje komfort rodinného bydlení s prostorem pro podnikání.
Dům včetně všech okolních staveb byl poctivě a velkoryse postavený z kvalitních materiálů a je citlivě zasazený do stávající zástavby. V roce 2002 byla založena okrasná zahrada, která dnes nabízí vysokou míru soukromí.

Popis domu:
Dvě nezávislé bytové jednotky s vlastním vstupem:

1.Hlavní bytová jednotka 4+kk: Nabízí luxusní rodinné bydlení s prostorným obývacím pokojem, kuchyňským koutem, pracovnou, několika šatnami a velkorysým vstupem na dřevěnou terasu, která plynule navazuje na udržovanou zahradu s bazénem. Tato jednotka je ideálním místem pro pohodlný a klidný rodinný život.

2. Samostatná jednotka 1+kk: Tento multifunkční prostor lze využít jako plně vybavenou garsonku, ale také jako profesionální provozovnu. Samostatný vchod zajišťuje soukromí pro obě části domu a vytváří ideální prostředí pro spojení bydlení s podnikáním. 

Technické specifikace a vybavení:
- Stabilní a odolná konstrukce: Dům je postaven z voštinových cihel a železobetonu.
- Moderní a úsporné vytápění: Kondenzační kotel Vaillant, podlahové vytápění, výkonná finská krbová kamna.
- Bezpečnost a technologie: EZS systém Jablotron s komunikátorem i možností napojení na PCO

Exteriér a zahrada:
- Okrasná zahrada: Zahrada obklopující dům je pečlivě udržována a vybavena automatickým zavlažováním, které je napájeno ze studny s vysokou vydatností. Zahrada nabízí příjemné místo k relaxaci s bohatou zelení a vzácnými dřevinami.
- Bazén: Zastřešený oválný bazén s délkou 6 metrů, protiproudem a osvětlením poskytuje luxusní zázemí pro odpočinek i sportovní vyžití.
- Parkování: Dvě prostorné garáže – jedna integrovaná v domě a druhá samostatně na zahradě.

Strategická poloha:
Dům se nachází v atraktivní a klidné části Pardubic, blízko Matičního jezera, parku a historické památky Kamenná vila. Vše potřebné je v bezprostřední blízkosti. Bulharská ulice, která je těsně u domu s návazností k Matičnímu jezeru je v rámci Pardubic unikátním místem a patří k jedné z nejhezčích lokalit.

Proč je tato nemovitost výjimečná?
Tento dům nabízí perfektní kombinaci komfortního bydlení a možnosti podnikání pod jednou střechou. Ať už hledáte domov pro svou rodinu, prostor pro podnikání, nebo investici, tato nemovitost vám poskytne vše potřebné. Architektonické řešení, moderní technologie a nadstandardní vybavení z něj činí skutečně výjimečnou nemovitost na trhu. 

Neváhejte mne kontaktovat a přijďte se přesvědčit osobně! Tento dům vás nadchne svou všestranností, komfortem a skvělou polohou.
Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího dle vlastního výběru.

Parametry domu

Cena
19 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Štrossova, Pardubice - Bílé Předměstí
ID
10092024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
264 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1026 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Štěpánka Mimrová, MBA

Štěpánka Mimrová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti