Prodej bytu 3+kk, Žatec, Malínská, 74 m2

Malínská, Žatec

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Hledáte ideální bydlení pro Vaši rodinu s občanskou vybaveností na dosah ruky, kam se můžete ihned nastěhovat? Pak právě možná pro Vás mám ideální nabídku.

Dovolte mi Vám představit tento jedinečný byt o dispozicí 3+KK, který se nachází v ulici Malínská, v Žatci. Tento byt, o rozloze 74 m², prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2020, přičemž v roce 2023 byla renovována také kuchyň, která je nyní vybavena moderními prvky a spotřebiči pro vaše pohodlí.

Byt je v současné době přestavěn ze 4+1 na praktické 3+KK. Nabízí vám prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem v jednom otevřeném prostoru, ideálním pro rodinné chvíle a setkání s přáteli. Dále se nachází v bytě dětský pokoj, který poskytuje dostatek prostoru pro vaše děti, zatímco ložnice je vybavena šatním koutem a psacím stolem, což přispívá k jejímu útulnému a praktickému využití. Samostatná šatna u vstupu do bytu je ideálním místem pro uložení vašich věcí. V moderní koupelně se nachází vana, toaleta a prostor pro pračku.

Dům je kompletně zateplený, byt má plastová okna, která přispívají k lepší izolaci a úsporám energie. Byt je vytápěn plynovým kotlem a k bytu náleží prostorný sklep, který nabízí dostatek úložného prostoru.

Výhodou tohoto bytu je jeho vynikající dostupnost občanské vybavenosti. V docházkové vzdálenosti se nachází škola, školka, nemocnice, síť obchodů a autobusová zastávka. Parkování vašeho vozidla je možné přímo před domem, což zajišťuje pohodlný přístup do bytu.

V případě, že již teď přemýšlíte o tom, že právě toto je Vaše vysněná nemovitost, zavolejte mi nebo napište a domluvte si prohlídku ještě dnes. Budu se na Vás těšit.

S případným financováním Vám rádi pomohou naši hypoteční poradci.

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Malínská, Žatec
ID
0032-NP08781
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
74 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Hassman

Ing. Pavel Hassman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti