Prodej rodinného domu, Letovice, 172 m2

Letovice

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, včetně právního a kompletního poprodejního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Letovicích

Informace k domu

Splňte si své sny o moderním bydlení v harmonii s přírodou ve Zboňku u Letovic

Atraktivní lokalita

Projekt Zboněk SmartLiving se pyšní svou výjimečnou polohou v malebné obci Zboněk, která je součástí Letovic v klidné části Jihomoravského kraje. Tato lokalita nabízí jedinečnou kombinaci klidného venkovského života s vynikající dostupností do větších měst. Nedaleké historické město Boskovice, vzdálené jen několik kilometrů, představuje centrum kulturního dění a poskytuje širokou škálu služeb a turistických atrakcí, jako je krásný zámek a historické centrum. Obyvatelé projektu tak mohou mít to nejlepší z obou světů – klid a krásu venkova, zatímco všechny potřebné městské služby a aktivity mají doslova na dosah ruky.

Harmonie s přírodou

Zboněk SmartLiving je nejen místem pro moderní bydlení, ale také útočištěm pro milovníky přírody a klidu. Projekt je situován v blízkosti lesa, který je doslova za plotem, což obyvatelům nabízí nekonečné možnosti pro relaxaci a aktivní odpočinek na čerstvém vzduchu. Ráno můžete začít procházkou či běháním po lesních stezkách, odpoledne strávit piknikem nebo cyklovýletem a večer relaxovat pod širým nebem s hvězdnou oblohou nad hlavou. Blízkost přírody přináší do každodenního života pocit vyrovnanosti a pohody, což je v dnešní uspěchané době k nezaplacení.

Moderní technologie a komfort

V srdci projektu Zboněk SmartLiving je kladen důraz na inovativní a chytré bydlení. Každý ze 14 dvoupodlažních domů je navržen s ohledem na maximální komfort a efektivitu. Domy jsou vybaveny špičkovými technologiemi pro inteligentní správu domácnosti. Automatizované systémy osvětlení, topení, zabezpečení a správy energie jsou standardem a umožňují obyvatelům snadné ovládání a optimalizaci spotřeby energií. S možností integrace umělé inteligence a ovládání prostřednictvím mobilních aplikací si každý může svůj domov přizpůsobit podle vlastních potřeb a preferencí. Tento moderní přístup nejen zvyšuje pohodlí, ale také šetří čas a náklady, čímž se Zboněk SmartLiving stává ideálním místem pro ty, kteří hledají spojení moderního designu s inovativními technologiemi a chtějí plnou kontrolu nad svou chytrou domácností.

Více informací naleznete na stránkách projektu www.zboneksmartliving.cz

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, včetně právního a kompletního poprodejního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Letovice
ID
00113
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
172 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
700 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Petr Sedláček

Ing. Petr Sedláček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Letovicích?

Podobné nemovitosti