Prodej rodinného domu, Hřibiny-Ledská, 387 m2

Hřibiny-Ledská

24 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 138 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Hřibinách

Informace k domu

Ráno pár bazénu, pak káva na terase a k ní klid a soukromí, jaké vám dopřeje jedině 2 032 m2 pozemku. Hledáte nadstandardní bydlení, co voní dřevem a novotou? Přijeďte na prohlídku jedinečné dřevostavby v Hřibinách.

Nabízím vám rodinný dům s dispozicí 6+kk o velikosti 387 m2. V přízemí je obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, 2 pokoje, koupelna a toaleta. V podkroví čekají 3 ložnice, další koupelna a WC. Dům má dvojgaráž a krytou terasu s letní kuchyní.

Obývák s kuchyní a jídelnou má báječných 107 m2. Je to málo? Stačí otevřít portál na krytou terasu a pustit do interiéru celou venkovní atmosféru. V létě vám přijde vhod letní kuchyně a v zimě zase luxusní oboustranný krb. Kuchyňskou linku si dokončíte podle svých představ.

V přízemí na vás čeká první ložnice s vlastní koupelnou a další pokoj se šatnou, ze kterého může být parádní posilovna. Je tu i komora a samostatné WC.

Nad schodištěm je galerie, ze které projdete do tří ložnic – ty jsou sice pod šikmou střechou, ale hrbit se tu nebudou ani dlouháni. Pokoje jsou vzdušné a stropy opravdu vysoké. V patře je také druhá koupelna s vanou a walk-in sprchou. Vedle je samostatné WC.

Na obrovském pozemku 2 032 m2 je zahrada a na té zahradě vyhřívaný bazén, terasa, vyvýšené záhony, příprava na vířivku, venkovní sprchy… a hlavně spousta dalšího místa na realizaci všech vašich nápadů.

U domu je dvojgaráž s přípravou na instalaci wallboxu pro elektroauto. Ten můžete napojit na fotovoltaickou elektrárnu. Další dvě auta zaparkujete pod přístřeškem a místo je i za branou vedle garáže.

Technické parametry
Dřevostavba je postavena z hranolů sibiřského cedru. Pod základní deskou je zhutněné mrazuvzdorné pěnové sklo s vynikajícími hydroizolačními a tepelně izolačními vlastnostmi. Všechny příčky a stropy jsou zaizolované, střecha je z hliníkových šablon PREFA. Okna a dveře jsou dřevěné.

V domě je podlahové topení napojené na tepelné čerpadlo Mitsubishi, které umožňuje vytápění i chlazení. Kanalizace a vodovod jsou obecní, na pozemku je i vlastní studna s pitnou vodou. Dešťová voda se svádí do nádrží. Bazén má filtraci, dezinfekci a přípravu na další technologie.

Na střeše je 36 fotovoltaických panelů s výkonem 375 W a nechybí bateriové úložiště s výkonem 13,5 MWh ročně. V garáži jsou připravené 400V zásuvky na wallbox. Rozvody internetu a televize jsou v každé místnosti. Elektřina a voda z nádrží jsou rozvedené po obvodě celého pozemku. Dům hlídají kamery a zabezpečovací systém.

Kompletní informace o nemovitosti a veškeré fotografie najdete na webu realitní kanceláře hanousekapartneri. cz

Parametry domu

Cena
24 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Hřibiny-Ledská
ID
00046
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
387 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2032 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jiří Hanousek

Jiří Hanousek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hřibinách?

Podobné nemovitosti