Prodej rodinného domu, Zbýšov, Nová čtvrť, 208 m2

Nová čtvrť, Zbýšov

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Zbýšově

Informace k domu

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej rodinného domu ve vyhledávané atraktivní lokalitě v blízkosti Brna.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji prostorný cihlový dům s bohatým příslušenstvím ve velmi dobrém stavu.

Dům je umístěn v klidné vedlejší ulici. Poslední kolaudace domu je datována v roce 2008, kdy proběhla rozsáhlá rekonstrukce. V rámci modernizace domu byla realizována nová střecha s izolací, rozšíření části krovů, hydroizolace domu včetně podřezání, výměna oken a zateplení stropů i podlah. Dále byly vyměněny rozvody, a to jak elektřiny a vody, tak odpadů. Nemovitost je částečně zateplena. Samotná fasáda vyžaduje finální vrstvu omítky. Objekt je tak v dobrém stavu a bez nutnosti vynaložení výrazných investic.

V přízemí domu se rozkládá prostorný obývací prostor s kuchyní, ložnice, koupelna s podlahovým topením, toaleta, špajz a jídelna, která lze využít jako samostatný pokoj. Celý obytný prostor je efektivně otevřený a působí tak světlým a vzdušným dojmem. Ze vstupní chodby se dostaneme do další místnosti, která je aktuálně využita jako sklad a dále se pak dostaneme do dílny. V podkroví se pak nachází částečně oddělený open space a připravená místnost pro druhou toaletu. Celý prostor lze jednoduše rozdělit na tři místnosti.

Vstup na pozemek je možný prostřednictvím dvou vstupů. Nabízí se tak možnost vybudování dvougeneračního bydlení.

V nemovitosti jsou zavedeny kompletní inženýrské sítě. Ohřev vody zajišťuje elektrický zásobníkový ohřívač. Topení je aktuálně řešeno prostřednictvím elektrických přímotopů. Sekundárním zdrojem topení je krb na tuhá paliva. Plynová přípojka se nachází na hranici pozemku.

V přední části pozemku se rozkládá vydlážděný dvůr, dílna, pergola s přípravou na venkovní kuchyni s udírnou. Zahrada je plná zeleně a ovocných stromů, včetně vyhrazeného prostoru pro pěstování.

Bezproblémové parkování je možné u domu i na pozemku.

Město Zbýšov zajišťuje svým obyvatelům veškerý standardní komfort v oblasti státní správy, školství, sportu, kultury a služeb. V blízkém okolí nemovitosti je k dispozici kompletní občanská vybavenost, a to včetně mateřské a základní školy, prodejny potravin, restaurace, kavárny a zdravotnického centra s lékárnou. Velice oblíbenými jsou koupaliště Zbýšov a turistické i cyklistické trasy po okolí.

Pohodlná dopravní dostupnost je zajištěna nedalekou autobusovou zastávkou. Železniční trať je k dispozici v sousední obci Rosice. Do Brna se autem dostanete za 20 minut jízdy.

Hlavní výhody tohoto domu jsou:

1) Dostupné bydlení v blízkosti Brna
2) Kompletní inženýrské sítě
3) Umístění ve vedlejší ulici

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informac

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Nová čtvrť, Zbýšov
ID
ZNOO01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
208 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
674 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zbýšově (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti