Prodej vícegeneračního domu, Petrčane, Chorvatsko, 196 m2

Petrčane, Chorvatsko

17 308 650 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k domu

Na prodej dům s 4 apartmány blízko moře, Petrčane, Chorvatsko

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej dům s 4 apartmány blízko moře v obci Petrčane v Zadarské oblasti v Chorvatsku. Dům o rozloze 196 m2 stojí na pozemku o rozloze 361 m2 a nachází se ve slepé ulici. Nemovitost sestává ze suterénu, přízemí a patra.
V domě jsou celkem 3 apartmány s dvěma ložnicemi a 1 studiový apartmán – 7 ložnic a 4 koupelny.

Každý apartmán nabízí naprosté soukromí, jelikož má samostatný vchod. Byty jsou prostorné, elegantně zařízené do středomořského stylu a každý má hlídané parkovací místo u osvětleného plotu.
V suterénu domu je praktická obslužná místnost a sklad, kde je uloženo veškeré příslušenství pro údržbu bytů.

Dvůr domu je obehnaný kamenným plotem, jsou zde dalmatské rostliny a byliny, prostor s grilem a dvě venkovní sprchy. Dům je vybavený klimatizací, má internet, komín a poblíž naleznete obchod, školu či MHD. Vzdálenost k moři je asi 90 m.

Parametry domu

Cena
17 308 650 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Petrčane, Chorvatsko
ID
CHSM24-153N
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
196 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
196 m2
Plocha nemovitosti
361 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Violeta Borisova

Violeta Borisova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů?

Podobné nemovitosti