Prodej vily, Veliko Brdo, Chorvatsko, 350 m2

Veliko Brdo, Chorvatsko

Cena na vyžádání
Doporučené firmy

Informace k domu

Moderní luxusní vila s výhledem na moře, Veliko Brdo, Chorvatsko

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej moderní luxusní vilu s výhledem na moře v obci Veliko Brdo ve Splitské oblasti v Chorvatsku. Třípodlažní vila o ploše 350 m2 byla v roce 2016 postavena na pozemku o rozloze 350 m2 a je součástí komplexu celkem čtyř vil.

Každá vila má celkem čtyři ložnice s en-suit koupelnami, i když celkový počet koupelen ve vile je sedm, dále velký obývací pokoj s jídelnou, dvě plně vybavené a vestavěné kuchyně, terasu na každém podlaží, saunu, posilovnu a velkou terasu s bazénem a s nádherným výhledem na město, moře a ostrovy. Parkovat dva automobily můžete v garáži a další dva na venkovním vyhrazeném místě.

Exteriérová fasáda vily byla obložena bílým kamenem, v interiéru byla použita dlažba značky Marazzi, dubová parketová podlaha. Vila je vybavena bezpečnostními dveřmi, klimatizací značky Toshiba, podlahovým vytápěním v koupelnách, solárními panely a kamenným krbem. Každá vila má monitorovací systém a kontrolovaný přístup k poskytnutí maximální možné bezpečnosti. V boční části pozemku je vymezený prostor pro terasovité záhony tak, aby se zde vytvořil zahradní prvek. Vily se mohou prodávat jak zvlášť, tak i jako celek. Vzdálenost k moři je přibližně 1,6 km.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Veliko Brdo, Chorvatsko
ID
CHAK200
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
350 m2
Plocha nemovitosti
350 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Violeta Borisova

Violeta Borisova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti