Prodej bytu 1+kk, Strážnice, Ořechovka, 41 m2 (ID: 2038998)

Ořechovka, Strážnice

1 870 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 912 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Strážnici

Informace k bytu

V zastoupení Města Strážnice nabízíme k prodeji bezbariérový byt o velikosti 1+kk umístěný v I. NP bytového domu na ul. Ořechovka ve Strážnici.
Bytová jednotka o užitné ploše 43 m² se skládá z jednoho pokoje volně spojeného s kuchyňským koutem, koupelny s WC, chodby a komory, která se nachází mimo byt.
Nabízený byt je v původním stavu, v současné době je neobyvatelný, a je určený ke kompletní rekonstrukci. Byt je odpojen od dodávky elektřiny. Plynový kotel byl z důvodu nefunkčnosti demontován. S užíváním bytu je spojeno právo spoluužívání kolárny.
Minimální požadovaná kupní cena byla stanovena na částku ve výši 1.870.000,--Kč. Nabídky na odkoupení mohou případní zájemci podávat nejpozději do 31. 10. 2024, přičemž podáním nabídky se zájemce současně zavazuje ke složení kauce ve výši 10 % z nabízené ceny na účet Města Strážnice.
Prohlídky nabízeného bytu budou probíhat pouze v časech určených vlastníkem bytu a tyto budou předem nahlášeným zájemcům sděleny nejpozději 5 dnů před realizací první prohlídky.
Město Strážnice si vyhrazuje právo neuzavřít smlouvu s žádným zájemcem.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Prezentované informace byly nabyty v dobré víře od vlastníka nemovitosti a naše společnost je zprostředkovává, co by data informačního charakteru, za jejichž správnost a úplnost nenese odpovědnost. RK uvádí energetickou třídu E.

Parametry bytu

Cena
1 870 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Ořechovka, Strážnice
ID
24H154BO
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
43 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Státní/obecní
Podlahová plocha
41 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Markéta Kolaciová

Markéta Kolaciová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Strážnici?

Podobné nemovitosti