Prodej bytu 1+kk, Sveti Vlas (Свети Влас), Bulharsko, 50 m2 (ID: 2038943)

Sveti Vlas (Свети Влас), Bulharsko

1 492 558 Kč /za nemovitost
Doporučené firmy

Informace k bytu

V nově postaveném plně vybaveném prázdninovém komplexu nabízíme k prodeji rekreační apartmán o dispozici 1+kk s podlahovou plochou 50 m2 ve 2. patře čtyřpatrového domu.
Apartmán je situován v kouzelném jižním zálivu Robinson na úpatí Balkánského pohoří v oblasti Sveti Vlas a leží pouze 300 metrů od krásných písečných pláží. Lokalita nabízí výjimečnou kombinaci horského a mořského klimatu.
Rekreační komplex ve kterém se apartmán nachází je plně vybavený a uspokojí i ty nejnáročnější klienty. V Grand resortu můžete využít např. 4 místní restaurace, několik barů a kaváren, 10 bazénů pro dospělé, 3 bazény pro děti, dětská hřiště, fitness klub, saunu, obchody, supermarkety, hřiště na minigolf, směnárnu, kosmetický salón, masážní studio, fotbalové hřiště, tenisové kurty, zdravotní centrum, půjčovnu aut či hlídané parkoviště. V zázemí celého areálu naleznete také několik relaxačních zón, ve kterých si můžete odpočinout ve stínu stromů, skalek a nádherných exotických rostlin. Areál nabízí dostatek odpadkových košů, laviček a popelníků. Za poplatek můžete využít i další nabízené služby jako je např. úklid a údržba apartmánu po celý rok, vyřízení všech potřebných plateb (daně, elektřina, voda...), výpomoc se zařízením apartmánu (nábytek, další vybavení pokojů), zprostředkování internetového připojení, kabelové televize či dalších služeb. Nemovitost je vhodná nejen k vlastnímu odpočinku a rekreaci, ale i jako investice k pronájmu. Je to ojedinělá možnost letního bydlení v krásném a příjemném prostředí.

Parametry bytu

Cena
1 492 558 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Sveti Vlas (Свети Влас), Bulharsko
ID
SF101
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
38 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Assen Karailiev

Ing. Assen Karailiev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk?

Podobné nemovitosti