Prodej ubytování, Volary, K. V. Raise, 392 m2

K. V. Raise, Volary

18 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 88 166 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Volarech

Informace k nemovitosti

Rád bych Vám nabídl nové místo pro život v příjemné atmosféře historické části "dřevěného" městečka Volary.

Nemovitost se nachází ve známém horském městě Jižních Čech, které je vyhledávanou turistickou destinací na okraji národního parku v CHKO Šumava a blízko hranic s Německem. Možnosti domu vybízí k opravdu zajímavé investiční příležitosti, která díky pečlivosti stávajících majitelů má stále rostoucí hodnocení a přízeň stálých klientů.

Rodinné bydlení spojené s podnikáním, chata, dům, horský penzion, restaurace s ubytováním, nebo byty k dlouhodobému pronájmu. Využití objektu je jen na vás.

V současné době je objekt kolaudován jako rodinný dům s ubytováním, tudíž není nutno případně požadovat podnikatelský úvěr.

Nemovitost má dva samostatně oddělené hlavní vchody a příjemně vás překvapí svojí celkovou plochou 934 m2.
Přízemí nabízí velkorysý obývací pokoj s přímím vstupem na zahradu o výměře 88,5 m2 s vlastním barovým pultem, ložnicí, dvě koupelny se sprchovými kouty a rohovou vanou, dvě toalety, místnost na skladování a dvě kuchyně. Jednu soukromou upravenou na míru s vestavěnými značkovými spotřebiči, druhou plně zařízenou pro kulinářské umění ubytovaných hostů.

Z hlavního obývacího pokoje se dubovým točitým schodištěm dostaneme do 1. patra, které čítá celkem šest pokojů o různé velikosti a možnostmi využití. Všechny pokoje mají samostatný vchod, vlastní vybavení, ledničku, televizi, sprchový kout a sociální zařízení.
Aktuální dispozice nabízejí dva velké mezonetové pokoje s výhledem do zahrady a dva příjemné pokoje s výhledem na Volarský potok a historické centrum města.

V patře se dále nachází samostatný apartmán o dvou pokojích opět s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a odděleným WC. Prostor galerie je momentálně využitý jako dětský pokoj. Pro nové využití se nabízí jako společenská místnost, relax zona, nebo kinosál.

O teplo domova se postará nový plynový kotel značky VIESSMANN, který vás překvapí nejen extra výkonem, ale i nízkou spotřebou. Ohřev vody zajišťuje nový bojler stejné značky. O celkové zabezpečení se postará inteligentní domovní systém s venkovními videokamerami a vnitřní bezpečnostní systém, vše ovládané přes aplikace v mobilu.

Vlastní příjezdovou cestou po průjezdu plně automatickými vraty se dostanete na zpevněné parkoviště za domem. Brána má i samostatné ovládání pro ubytované hosty. Prostorná zahrada vybízí k posezení u krbu pod dřevěnou pergolou, nebo novému využití dle přiložené vizualizace. Vaše hosty jistě příjemně překvapí krytý venkovní bazén o velikosti 18 m2 s integrovaným tepelným čerpadlem. Díky posuvnému zakrytí bazénu je udržitelnost teploty vody až 27 °C, což vede k výraznému prodloužení koupací sezony.

Nákladná rekonstrukce objektu byla dokončena koncem roku 2023. Přinesla celkové snížení provozních nákladů a vyšší návštěvnost hostů, kteří se zde, dle uvedených recenzí skvěle cítí a rádi se celoročně vracejí.

Rád Vás touto exkluzivní nemovitostí osobně provedu.

Parametry nemovitosti

Cena
18 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
K. V. Raise, Volary
ID
0020-NP09451
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
392 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ondřej Porner

Ondřej Porner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Volarech?

Podobné nemovitosti