Prodej bytu 2+1, Nové Město na Moravě, Nezvalova, 77 m2

Nezvalova, Nové Město na Moravě

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Novém Městu na Moravě

Informace k bytu

Nabízím k prodeji byt 2+1 o výměře 77 m2 v řadovém rodinném domě k rekonstrukci. Bytová jednotka se nachází v 1.patře ze 3 celkových. K bytu náleží 2 sklepy s celkovou plochou 30m2, část půdních prostor o velikosti cca 31m2, které lze přestavět na obytný prostor a pozemek před i za domem o celkové výměře cca 141m2. Za domem se nachází udržovaná zahrada se společným zahradním domkem, před domem pak společná příjezdová cesta se zelení.

Bytová jednotka disponuje novými okny pouze přední části domu a novou fasádou. Je ale nezbytné počítat s rekonstrukcí elektřiny a odpadů, podlah i stěn. V bytě se dříve topilo pevnými palivy, nový majitel si tedy může vybrat formu vytápění dle svého uvážení. Vzhledem k dispozici bytu 2+1 a jeho nevybavenosti má nový majitel možnost vytvořit z bytu dispozičně až 3+kk s proskleným portálem do zahrady, jak uvádíme ve vizualizaci. V bytě je taktéž kromě oddělené toalety a koupelny vybudována spíž jako úložný prostor. Prostor lze prostřednictvím rekonstrukce velmi šikovně využít a novému majiteli se tak otevírá možnost zařídit si byt dle svého gusta. Bytová jednotka je podsklepená, proto nový majitel může využít vedení technických trubek a rozvodů mimo bytovou jednotku. U pozemku je připravena plynová přípojka, kterou je možné připojit, pakliže se nový majitel rozhodne pro topení plynem.

Nemovitost se nachází v klidné lokalitě Nové Město na Moravě, ulice Nezvalova 496. Nemovitost je obklopena další zástavbou rodinných domů, zároveň je ale v dochozí vzdálenosti obchod, vlakové nádraží, autobusová zastávka, dětské hřiště a poliklinika. Do centra města je to zhruba 1 km chůze.

V případě zájmu o více informací a prohlídku nemovitosti se na mne neváhejte obrátit!

Parametry bytu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Nezvalova, Nové Město na Moravě
ID
0020-NP09452
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Hana Miňhová

Hana Miňhová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Novém Městu na Moravě?

Podobné nemovitosti