Prodej bytu 3+1, Štěchovice - Třebenice, 65 m2

Štěchovice, Třebenice

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Štěchovicích

Informace k bytu

Představujeme vám nabídku prodeje bytu 3+1 s lodžií a zahrádkou v malebné obci Štěchovice - Třebenice, nacházející se pouhých pár metrů od Slapské přehrady. Byt je situován na 1. nadzemním podlaží cihlového zatepleného dvoupodlažního bytového domu z r. 1951 (o čtyřech bytových jednotkách). Bytový dům byl zrekonstruován v r. 2004, bylo provedeno zateplení pláště a osazena plastová okna. K bytu o podlahové ploše 65,4 m² náleží prostorná lodžie (4,6 m2), Dostatek úložného prostoru je zajištěn dvěma sklepy v suterénu o výměře 6 m2 a 4 m2. Byt prošel částečnou rekonstrukcí v r. 2016, byla vybudována prostorná koupelna s rohovou vanou i sprchovým koutem, vč. WC a bidetu. Vstup vede do prostorné předsíně, kde je ve výklenku umístěna pračka a sušička. Obývací pokoj umožňuje přístup na lodžii, od kuchyně je oddělen širokým průchodem bez dveří. Kuchyňská linka byla instalována v r. 2022, přívod na myčku je připraven. Byt je světlý a slunečný, obývací pokoj a jedna z ložnic jsou situovány na jižní stranu, malá ložnice na sever. V jednom z pokojů je umístěna infrasauna, která je součástí kupní ceny. Jednou z největších předností této nemovitosti je možnost využití vlastní zahrádky o rozloze cca 247 m². Bezproblémové parkování je přímo u domu.
Obec Třebenice je neprůjezdná, což zaručuje naprostý klid a tiché prostředí. Vodní nádrž Slapy, je známá jednou z nejčistších vod v České republice a vybízí ke koupání a vodním sportům. Je obklopena lesy, které ukrývají trampské osady a množství turistických tras, které vám umožní objevovat krásy Povltaví. Přímo v obci Třebenice jsou k dispozici tenisové kurty.
Nejbližší obchody a restaurace se nachází v obci Slapy v dojezdové vzdálenosti 5 minut autem, další nákupní možnosti a občanskou vybavenost poskytují 15 minut vzdálené Štěchovice (škola, školka, obchody, restaurace, pošta, kadeřnictví aj.). Vzdálenost od Prahy 35 km.
Nechte se okouzlit atmosférou místa, kde se snoubí klid venkovského prostředí s možností aktivního odpočinku a udělejte z tohoto bytu svůj domov, nebo rekreační sídlo.
Nemovitost je možno financovat pomocí hypotéky. PENB se zpracovává.
Prohlídky bytu budou umožněny od 18. 9. Pro domluvení termínu kontaktujte makléřku nabídky.

Parametry bytu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Štěchovice, Třebenice
ID
022-NP02770
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
217 m2
Podlahová plocha
65 m2
Plocha zahrady
247 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Autobus
Voda
Vodovod
Sklep
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Dana Rumanová

Dana Rumanová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Štěchovicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti