Prodej bytu 2+1, Protivín, Palackého, 67 m2

Palackého, Protivín

2 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 246 Kč /za měsíc

(Zajistíme pro Vás financování)

Doporučené firmy v Protivíně

Informace k bytu

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi bytu 2+1 v osobním vlastnictví v Palackého ulici 553 v Protivíně. Nabízený byt (bez balkonu, či lodžie), je umístěn ve druhém patře třípatrového zděného domu bez výtahu. Byt nabízí místnosti předsíně (cca 7,8 m2), kuchyně (cca 11,2 m2), obývacího pokoje (cca 19,2 m2), ložnice (cca 13,4 m2), koupelny (cca 3,9 m2), záchodu (cca 1,9 m2) a spíže (cca 1,1 m2). Součástí bytu je jedna zděná sklepní místnost. K dispozici je společná místnost kočárkárny, prádelny a sušárny v suterénu domu. Přímo u domu jsou na ulici místa pro parkování.
Nabízený byt je v prakticky původním, průměrně udržovaném stavu. V minulých letech byl v koupelně (místo vany) vystavěn zděný sprchový kout. V bytě bylo instalováno teplovodní etážové topení, napojené na vlastní plynový kotel (kotel ohřívá i teplou užitkovou vodu). Místnost kuchyně je vybavena původní kuchyňskou linkou a plynovým sporákem. Dům s nabízeným bytem byl vystavěn v šedesátých letech minulého století a v nedávné době prošel částečnou revitalizací – byla osazena nová plastová okna a opravena střecha.
Inzerovaný byt je určen k zásadní rekonstrukci, proto je nabízen v jeho skutečném stavu - bez jakýchkoli „zkrášlovacích“ úprav (štukování, malování atp.).
Celková plocha bytu (dle údajů katastru nemovitostí) čítá 67,8 m2, měsíční předpis plateb je stanoven na ….,- Kč (doplním), z toho fond oprav …..,- Kč (doplním), a splátka úvěru na revitalizaci ……,- Kč (doplním). Vlastnická práva k nabízenému bytu nejsou nikým a ničím omezena, k předání může dojít okamžitě. Byt je prodáván včetně současného vybavení. Důvodem prodeje je nepotřebnost.

Parametry bytu

Cena
2 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Zajistíme pro Vás financování
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Palackého, Protivín
ID
XVA-IH-BJ240915
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
72 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
67 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

REALITY HORŇÁK

Náměstí Míru 38, Týn nad Vltavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ivan Horňák

Ivan Horňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Protivíně?

Podobné nemovitosti