Prodej domu, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, U Střelnice, 300 m2 (ID: 2038032)

U Střelnice, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, okres Vsetín

9 999 000 Kč HYPOTÉKA od 47 652 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Valašském Meziříčí

Informace k domu

VILA VE VALAŠSKÉM MEZIŘÍČÍ

Valašské Meziříčí, známé jako "Brána Valašska", je atraktivní lokalitou s bohatou kulturní tradicí a vynikající dopravní dostupností. Právě zde nabízíme k prodeji impozantní židovskou vilu z třicátých let minulého století, která skýtá rozsáhlý potenciál pro různé způsoby využití.

Vila se nachází v centru města, v klidné oblasti se skvělou občanskou vybaveností a snadnou dostupností. Hlavním lákadlem této nemovitosti je rozlehlá zahrada o velikosti 889 m², která poskytuje dostatek prostoru jak pro parkování, tak pro venkovní posezení. Na pozemku se také nachází samostatně stojící garáž. Celá nemovitost je obklopena zelení a nachází se v přátelském sousedství, v bezpečné vzdálenosti od vody, mimo záplavovou oblast.

Tato prostorná vila může sloužit jako luxusní rodinné sídlo nebo být přestavěna na penzion. Alternativně nabízí možnost kombinace obytné a komerční části, například pro sídlo firmy, lékařskou ordinaci, a tím poskytuje budoucímu majiteli mnoho možností.

V suterénu vily se nachází bývalá restaurace známá pod názvem "Ve Sklípku" s krbem, barem, samostatnou kuchyní a toaletami, což nabízí skvělý potenciál pro podnikání nebo pořádání soukromých akcí. V 1. NP jsou tři prostorné místnosti, krásná prosklená místnost (skleník), tři menší místnosti, toalety, koupelna a technická místnost. V podkroví je samostatný pokoj s koupelnou, WC a balkónem, otevřený půdní prostor s možností budoucího využití a další samostatná koupelna s toaletou.

Poloha této vily zaručuje klid a soukromí, přestože se nachází jen pár metrů od hlavní dopravní tepny.

Tato vila představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají něco výjimečného s možností podnikání a jsou připraveni vdechnout tomuto architektonickému skvostu nový život.

 

Celková plocha pozemku 1113 m²

Plocha zahrady 889 m²

Zastavěná plocha vily 200 m²

Zastavěná plocha garáže 24 m²

Parametry domu

Cena
9 999 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
U Střelnice, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou, okres Vsetín
ID
1008
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
200 m2
Plocha nemovitosti
1113 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Reality FALCON s.r.o.

Reality FALCON s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje domů v Valašském Meziříčí?

Podobné nemovitosti