Prodej vily, Praha - Klánovice, Libřická, 320 m2 (ID: 2037991)

Libřická, Praha, Klánovice

44 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 214 314 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízím Vám výjimečnou zděnou třípodlažní vilu z poloviny 20. století o dispozici 5+1 a užitné ploše 320 m2, umístěnou na krásném, rohovém a slunném pozemku o velikosti 1.114 m2 na výborné adrese v Praze - Klánovicích.

Vila prošla kompletní náročnou a velmi kvalitně provedenou rekonstrukcí (včetně střechy, zateplení, veškerých rozvodů a interiérů), při které se použily jen nadstandardní materiály. Nechybí tepelné čerpadlo pro vytápění a ohřev vody, podlahové topení v celém domě, dřevo-hliníková velkoformátová okna, bezpečnostní vchodové dveře na otisk prstu, venkovní lamelové žaluzie, dubové parkety bez suků, dubové schodiště bez suků, dřevo-kované zábradlí na zakázku, zabezpečovací systémy, chytrá domácnost, vysoké stropy, bezfalcové interiérové dveře 210 cm, nebo příprava na klimatizaci či saunu.

Dispozice nemovitosti je dobře promyšlená, nabízí příjemné velkorysé prostory, vzdušné propojení obývacích částí s kuchyní a praktické řešení pokojů, koupelen a šaten. Ve sklepních prostorech (cca 25 m2) se nachází technické zázemí nemovitosti spolu s ukládacími prostory.

Klánovice jsou oblíbeným místem s výbornou vybaveností (obchody, pošta, lékárna, MŠ, ZŠ a SŠ, kulturní centrum s kinosálem, dětská a sportovní hřiště, koupaliště, příjemné kavárny, restaurace a bistra). V blízkosti je také oblíbený Klánovický les a MHD s výbornou frekvencí a vlaková stanice.

Parametry domu

Cena
44 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Libřická, Praha, Klánovice
ID
0267
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1114 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Grandys reality

Grandys reality

Karlovo náměstí 72, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vít Smítka

Vít Smítka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 9?

Podobné nemovitosti