Prodej pozemku pro bydlení, Kuks, 2780 m2 (ID: 2037789)

Kuks

9 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 891 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kuksu

Informace k pozemku

Developerský projekt apartmánového domu na překrásném pozemku v atraktivní lokalitě, obec Kuks - přímo u zakončení vybudované cyklostezky podél řeky Labe s vydaným stavebním povolením. Projekt apartmánového domu je zpracován s citem pro sebemenší detail, skvěle zakomponován do okolní přírody a plně respektující místní požadavky na venkovní vzhled a architekturu.

Je koncipován jako dům se 6 apartmány, společenskou místností, společným venkovním posezením s krbem, překrásnou zahradou a parkovacími místy na vlastním pozemku.

Projekt je možné okamžitě realizovat s ohledem na vydané stavební povolení. Nabídka je vhodná pro klienty, kteří hledají investici do vlastního projektu k osobnímu užívání, dalšímu pronájmu nebo prodeji.

Součástí prodeje jsou veškeré podklady potřebné pro realizaci (projektová dokumentace, vizualizace, prováděcí projekt vč. interiérů ...).

Celková výměra pozemku 2.780 m2. Nad pozemkem se nachází vinohrad vybízející k pěstování vlastního vína.

V těsné blízkosti centrum obce s překrásným výhledem na Kuks, celkově velmi příjemné a přátelské prostředí.

Pro více informací a získání dalších podkladů k nabízenému projektu kontaktujte prosím naši kancelář.

Parametry pozemku

Cena
9 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Kuks
ID
1009
Plocha nemovitosti
2780 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel Vacek

Pavel Vacek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kuksu?

Podobné nemovitosti