Prodej bytu 1+kk, Svitávka, Školní, 35 m2 (ID: 2037757)

Školní, Svitávka

3 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 203 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Svitávce

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi vybavený byt v novostavbě v poklidném prostředí městyse Svitávky na ulici Školní, který zároveň splňuje všechny požadavky ideální investiční nemovitosti či vlastního bydlení.

Bytový dům, kde se byt nachází, je zcela zateplený a byl vystavěn v roce 2022. Jedná se o byt dispozičně 1+kk, který je umístěn v 1. nadzemním podlaží. Součástí bytu je vybavená kuchyň s kuchyňskou linkou, ledničkou, troubou, mikrovlnou troubou. Pračka je na chodbě před koupelnou. Dále je k dispozici dřevěný stůl se 2 židlemi, který ladí s charakterem kuchyně a obývací pokoj, kde je z důvodu úspory prostoru sofistikovaně vestavěná rozkládací postel. Ta vypadá jako skříň, ale na noc pokoj šikovně zafunguje jako ložnice.
Byt disponuje větším balkónem, který Vám celé bydlení zpříjemní.

Tento byt je vhodný jak k bydlení, tak je zároveň skvělým investičním bytem.

Pokud hledáte světlý a útulný byt, navíc kompletně vybavený, a tedy ihned k nastěhování, či investiční nemovitost, zavolejte mi pro bližší informace a případný termín prohlídky.


PS: Za zmínku také stojí, že poskytujeme realitní služby, ovšem finančně výhodnější oproti konkurenci, jelikož provize za zprostředkování je procentuálně nižší a tím šetříme finance i kupujícím. Díky mimořádným slevám na hypotečním úvěru dokážeme mnohdy financovat i hraniční bonitu klientů. Neváhejte nás kontaktovat a probrat možnosti financování tohoto či jiného objektu.

Parametry bytu

Cena
3 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
3800
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Školní, Svitávka
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
41 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Jiří Jelínek

Jiří Jelínek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Svitávce?

Podobné nemovitosti