Prodej obchodního prostoru, Kutná Hora, Masarykova, 386 m2 (ID: 2037460)

Masarykova, Kutná Hora

13 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 482 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kutné Hoře

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům s dvěma bytovými jednotkami a komerčním prostorem v části Hlouška, obec Kutná Hora. Tato nemovitost v okrese Kutná Hora představuje skvělou investiční příležitost s potenciálem výhodného pronájmu. Patrový dům o dispozici 5+2 plus komerční prostor nabízí vše, co potřebujete pro pohodlné bydlení i podnikání.

Každý byt má přibližně 80 m², zatímco prodejní plocha komerčního prostoru je cca 125 m² plus zázemí a sklad. K dispozici jsou také další prostory včetně skladu s WC a garáže. Celková plocha parcely je 476 m² a zahrada je vybavena bazénem o objemu 16 m³, jezírkem a příjemným posezením s pergolou.

Dům je dvoupatrový a částečně vybavený. Prošel rozsáhlou rekonstrukcí v letech 2000–2005, která zahrnovala střechu, kanalizaci, vodu a elektřinu. V objektu se nachází sklep o ploše 21,5 m² a garáž o ploše 26 m² (plochy jsou orientační).

Díky své výhodné poloze a atraktivní lokalitě je tato nemovitost ideální volbou pro investory, kteří hledají stabilní a výnosnou investici. Nechte si ujít tuto zajímavou nabídku a investujte do budoucnosti!

Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte nás kontaktovat. Tato nemovitost čeká na své nové majitele, kteří ocení její potenciál a jedinečné možnosti využití.

Parametry nemovitosti

Cena
13 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Masarykova, Kutná Hora
ID
0241
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
386 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RK Kotek

Kutnohorská 31, Kolín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Iveta Štědrá

Iveta Štědrá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje obchodních prostor v Kutné Hoře?

Podobné nemovitosti