Prodej rodinného domu, Cep, 188 m2 (ID: 2037156)

Cep

Doporučené firmy v Cepu

Informace k domu

Prodej rodinného domu v obci Cep

Nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům, který se nachází v malebné a klidné vesničce Cep, ležící v bezprostřední blízkosti města Třeboň a Suchdola nad Lužnicí. Tato nemovitost se pyšní velkorysou zahradou o rozloze 802 m, která nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení i venkovní aktivity.

Dům byl nedávno kompletně zrekonstruován a jeho současná dispozice 4+1 nabízí komfortní a moderní bydlení. Při rekonstrukci byl kladen důraz na kvalitu použitých materiálů a energetickou úspornost. V celém domě je instalováno podlahové vytápění, které je napojeno na tepelné čerpadlo, což zajišťuje efektivní a ekologické vytápění v průběhu celého roku. Kromě toho je v obývacím pokoji umístěn krb, který přidává interiéru útulnou atmosféru a poskytuje alternativní zdroj tepla.

Součástí domu je také prostorná pergola, ideální pro venkovní posezení s rodinou a přáteli. V létě oceníte i vlastní bazén, který poskytuje příjemné osvěžení v horkých dnech. Kutilové a milovníci řemesel jistě ocení dílnu, která je součástí nemovitosti, a sklep, který nabízí dostatek úložného prostoru.

Podkroví domu je zateplené a je připravené pro budoucí přestavbu na obytný prostor, což umožňuje další rozšíření domu dle potřeb nového majitele.

Dům je situován na okraji obce, v klidné části s nádherným výhledem na okolní louky a lesy. Tato poloha poskytuje ideální prostředí pro ty, kteří hledají únik od ruchu města a chtějí si užívat klidného venkovského života. Obec Cep je navíc dynamicky se rozvíjející vesnice, která nabízí příjemné komunitní prostředí a výbornou dostupnost do okolních měst.

V blízkosti se nachází nespočet cyklostezek, které vás provedou krásami Jižních Čech, a pískovny vhodné ke koupání i rybaření, což činí tuto lokalitu ideální pro milovníky přírody a aktivního životního stylu. Tato nemovitost je perfektní volbou pro rodiny, jednotlivce i páry, kteří hledají harmonii mezi moderním bydlením a přírodou.

Kontaktujte nás a přijďte si prohlédnout toto výjimečné místo osobně.

Parametry domu

Cena
7 600 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Cep
ID
21
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
188 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
241 m2
Plocha nemovitosti
802 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Petr Mašek

Petr Mašek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Cepu?

Podobné nemovitosti