Prodej bytu 3+kk, Valtice, P. Bezruče, 92 m2

P. Bezruče, Valtice

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Valticích

Informace k bytu

V nově zrekonstruovaném historickém domě na ulici P.Bezruče ve Valticích nabízíme prostorný byt s dispozicí 3+kk.
Dům prošel zásadní rekonstrukcí se zachováním původních okrasných prvků fasády. Modernizace domu splňuje nároky úsporného bydlení - teplovodní podlahové vytápění poháněné tepelným čerpadlem vzduch-voda, mulisplitová klimatizace, plastová okna v dekoru dřeva se systémovým profilem a izolačními trojskly, elektricky ovládané venkovní žaluzie, zateplení fasády apod.
Design interiéru bytu je v nadstandartním provedení – velkoformátové obklady a dlažby, dřevěná parketová podlaha, značkové zařizovací předměty, interiérové dveře s ochrannou fólií a obložkovými zárubněmi. Datové a STA rozvody v každém pokoji.

Ze soukromé terasy bytu je jedinečný výhled na kolonádu Rajstna a okolí.

Tento byt je vhodnou alternativou bydlení v rodinném domě. Velkorysý prostor pro život, minimální
starosti s údržbou. Komfort bydlení podtrhují moderní technologie s nízkými provozními náklady.

Výměry :
podlahová plocha bytu 92m2,
terasa 19,5m2, sklep 15,3m2,
parkovací stání ve dvoře,
půdní prostor přístupný z bytu 90m2

Město Valtice se pyšní nejen titulem ve spojitosti s vínem, je především vyhledávaným místem pro pěší a cykloturistiku díky památkám na seznamu UNESCO. Ve městě je mateřská a základní škola, střední škola, knihovna, mnoho restaurací, kaváren, a nepočítaně možností ochutnat moravská vína ve sklepích či vinotékách. Rodiny s dětmi ocení široké možnosti trávení volného času – dětské hřiště, Stezka bosou nohou, nebo zámecký park.
Dopravní dostupnost je rozsáhlá - vlaková stanice Valtice směr Břeclav-Znojmo s možností přestupu na vlaky směr Praha, Bratislava, Vídeň, Budapešť, 14 km nájezd na dálnici D2 (Brno-Bratislava), autobus Břeclav-Valtice nebo Valtice-Podivín.

Parametry bytu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
P. Bezruče, Valtice
ID
MJ13092024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
92 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SCHMIDT - REALITY

SCHMIDT - REALITY

třída 1. máje 3414/11a, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Michal Juráček

Michal Juráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Valticích?

Podobné nemovitosti