Pronájem bytu 3+kk, Líšnice, Spálený Mlýn, 86 m2

Spálený Mlýn, Líšnice

45 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Líšnici

Informace k bytu

Pronájem rozměrného apartmánu 3kk v historickém objektu "Spálený mlýn" – bydlení v přírodě blízko Prahy

Využijte jedinečnou příležitost stát se součástí komunity v nádherném prostředí zrekonstruovaného historického objektu "Spálený mlýn", který vás okouzlí nejen svou bohatou historií ale také propojením přírody a nevšedního bydlení. Nabízíme vám rozměrný apartmán o dispozici 3kk s privátním vstupem, který poskytne ideální prostor pro váš životní styl.

Klíčové charakteristiky:
- Podlahová plocha: 92,9 m²
- Privátní zahrada o rozloze 55,0 m² s malebným mostkem přes protékající potok – vaše soukromá oáza klidu a relaxace.
- Užitná plocha: 86,1 m².
- Parkovací stání pro 2 automobily přímo u objektu, což vám zaručí pohodlí i bezpečnost.
- Sklep 5m2 s oknem pro uskladnění sezónních věcí či sportovního vybavení - v případě zájmu je možnost zajistit u druhý obdobný sklep.

Lokalita:
Obec Líšnice, vzdálená pouhých 15 km od Prahy, se nachází v krásném údolí obklopeném lesy. Tato malebná lokalita nabízí základní občanskou vybavenost včetně mateřské a základní školy, golfového hřiště a čerpací stanice. Pro širší nákupní možnosti a gastronomické zážitky se můžete vydat do 9 km vzdáleného Mníšku pod Brdy, který je snadno dostupný i veřejnou dopravou.
Historie a rekonstrukce:
Spálený mlýn má kořeny sahající až do předhusitských dob. V 19. století byl přestavěn do barokního stylu s charakteristickými mansardovými střechami a vikýři. Na konci 20. století prošel objekt citlivou rekonstrukcí, při které byla zachována původní architektura. Objekt byl nově zrekonstruován v roce 2022 a 2023 a v současnosti nabízí celkem 18 apartmánů, které spojují historický šarm s moderním komfortem.

Pokud hledáte unikátní bydlení, které kombinuje výhody městského života s blízkostí přírody, je tento apartmán v "Spáleném mlýně" ideální volbou právě pro vás. Nechte se okouzlit tímto výjimečným prostorem a staňte se součástí jedinečné historie i budoucnosti tohoto místa. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Náklady na bydlení
12.000,- Kč včetně elektřiny
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Spálený Mlýn, Líšnice
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
86 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JNCG Real Estate a.s.

Rohanské nábřeží 693/10, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Flusek

Jan Flusek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Líšnici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti